Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisua Digital kokemuksia

Sisua Digital:lla on yhteensä 4 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Sisua Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sisua Digital on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKekäle hyödyntää koneoppimista laskujen käsittelyssä

"Palvelun käyttöönotto sujui hyvin vaivattomasti. Olemme saaneet kehitettyä palvelua koko ajan paremmaksi aina tarpeiden mukaan ja robotin työnjälkeä on helppo seurata. Suurin osa laskuista menee nyt automaattisesti eteenpäin eikä vaadi manuaalista käsittelyä. Tämä on vapauttanut paljon työaikaa yksitoikkoisesta laskujen tallennuksesta muihin mielekkäämpiin työtehtäviin"

-- Elisa Huotari, Kekäleen taloushallinnosta

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisaation edistämistä robotiikan avulla vuodesta 2016 lähtien

"Yhteistyö Sisua Digitalin kanssa on ollut sujuvaa ja olemme saaneet Sisualta apuja prosessiemme tehostamiseen ja manuaalisen työn vähentämiseen ympäri organisaatiotamme. Sisua Digital on myös ollut apuna Elenian oman sisäisen ohjelmistorobotiikkaosaamisemme kasvattamisessa"

-- Elenia, Suvi Laitinen sovellusasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiRobotit puolittivat asuntohakemusten käsittelyajat Hoasilla

"Sisua Digitalin avulla robotti on esikäsitellyt heinä-lokakuussa jo yli 8 400 hakemusta. Aikaa tähän on kulunut noin 400 tuntia, kun ihmisiltä samaan työmäärään olisi mennyt lähes kaksi kertaa enemmän, noin 700 tuntia"

-- Hoas, Riitta Pulkka asiakkuusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeosto vapauttaa automaation avulla työntekijöidensä aikaa rutiinitöistä mielekkäämpiin tehtäviin

"Yhteistyö Sisuan kanssa on ollut hyvää ja luontevaa. Sisua on ollut hyvä sparraus- ja keskustelukumppani – ajatuksia on palloteltu vapaasti mutta ollaan myös voitu olla eri mieltä asioista ja Sisua on uskaltanut sanoa oman mielipiteensä. Kuitenkin meillä on ollut yhteinen näkemys tulevaisuudesta ja mihin suuntaan ollaan menossa"

-- Kimmo Kauhanen, Head of IT, Digitalization at Teosto

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sisua Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sisua Digital:n referenssit

Sisua Digital:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia