Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sininen Meteoriitti kokemuksia

Sininen Meteoriitti kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sininen Meteoriitti Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase SA-TU Logistics: Extranet yhdisti kaikki sovellukset samaan pilvipohjaiseen portaaliin

"Sininen Meteoriitti tuli meille tutuksi vuoden 2018 intranet-projektimme myötä. Projekti sujui hyvin ja sen perusteella päätimme jatkaa tänä vuonna extranet-projektin parissa. Olemme olleet todella tyytyväisiä."

-- Pekka Karasjoki

Näytä referenssi

ReferenssiAalto-yliopiston yhteistyö Sinisen Meteoriitin kanssa on laaja-alaista kumppanuutta

" Jos joku etsii kumppania Nintexiin, niin Suomesta tuskin löytyy parempaa osaamista. Olemme saaneet heiltä erilaisia lisäresursseja projektien niin vaatiessa. Ei ole tullut vastaan mitään, mihin emme olisi saaneet heiltä apua"."

-- Päivi Kokkola

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kuopion kaupunki: Valmiiksi tuotteistettu Valo Teamwork oli helppo ottaa käyttöön

"Projekti saatiin kunnialla maaliin. Budjetti alitettiin ja kaikki saatiin valmiiksi sovitussa aikataulussa."

-- Jari Ojala

Näytä referenssi

ReferenssiCase Alva: Uusi intra käyttöön osana isoa brändiuudistusta vain kahdessa kuukaudessa

"Olen iloinen, että uusi intra on otettu aktiivisesti käyttöön ja vaikuttaa selkeältä ja helppokäyttöiseltä."

-- Merja Heinonen

Näytä referenssi

ReferenssiKeusotesta voittava joukkue uuden intran avulla!

"Sosiaali- ja terveydenhuollon alueella henkilökunta tekee usein työtä hyvin itsenäisesti asiakkaiden luona. Toimivan viestinnällisen ratkaisun avulla nämä henkilöt voivat olla ajan tasalla maantieteellisesti laajan organisaation uutisista ja kehityksestä."

-- Anu-Kaarina Suonpää

Näytä referenssi

ReferenssiCASE Hämeenlinnan seurakuntayhtymän intranet säästää euroja tärkeämpään työhön

"Meiltä löytyy intrasta nykyään ajantasaiset tiedot kaikista henkilöstöön, työsuhteisiimme ja käytäntöihimme liittyvistä asioista. Se on tosi hieno juttu, että voi luottaa siihen, että intrasta löytyy se mitä pitääkin"."

-- Reetta Laaksonen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Royal BAM Group: Yksi alusta yhdistää eri liiketoiminta-alueet

"BAM:n tietorakenteet ovat haastavia, sillä organisaatiomme on varsin monimutkainen. I4-YOU ja Sininen Meteoriitti auttoivat meitä hahmottamaan, kuinka voisimme esittää eri tasoille kuuluvaa tietoa selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla."

-- Jacquelien Deuring

Näytä referenssi

ReferenssiInvestointien hyväksymisprosessiin sujuvuutta Azuren ja Power BI:n avulla – Case Valmet

"Edistynyt raportointi on ehdottomasti ratkaisun suurin lisäarvo. Aiemmassa järjestelmässä otimme ulos Excel-taulukon, ja raportointi rakennettiin manuaalisesti. Nyt kaikki tieto tulee raportointinäkymiin automaattisesti ja reaaliaikaisesti."

-- Kati Vartiainen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lounais-Suomen Jätehuolto – sisäisen viestinnän Seitti

"Aiemmin vanhaan intraan ei saatu yhteyttä kotona. Nyt viimeisimmät uutiset voi lukea vaikka kotisohvalta. Ratkaisu on vastannut odotuksia ja tiedonkulku on parantunut talon sisällä huomattavasti"."

-- Sari Siikjärvi

Näytä referenssi

ReferenssiPilvitoimisto tehokäyttöön – Valo ja case Vantaa

"Valo intra on tuonut kaupungin digitaaliseen ympäristöön juuri sitä, että pystyy jakamaan tietoa ja saamaan tietoa enemmän ja näkemys siitä, mitä kaupungilla tapahtuu, on suurempi"

-- Hanna Suomalainen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Metsäkeskus & Valo Modern

"Olemme tässä kohtaa erittäin tyytyväisiä. Uusi intra on helppokäyttöinen ja selkeä. Mobiilius ja freesi ilme houkuttelevat käyttämään"."

-- Karita Raivio

Näytä referenssi

ReferenssiCase L&T: Valo Modern

"Yllätyin siitä, kuinka nopeasti uusi intranet saatiin käyttöön verrattuna vanhoihin projekteihin, jotka kestivät useita kuukausia. Nyt asennukset ja asetukset tehtiin muutamassa päivässä ja pystyimme aloittamaan koulutukset heti ilman testausta. On hienoa siirtyä on-premises -ratkaisusta pilvipohjaiseen ja nähdä tulokset saman tien SharePointin mobiilisovelluksessa, joka on ollut.."

-- Heikki Tauriainen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Asokodit – palvelumuotoilulla asukas keskiöön

"Nyt kaikki olennainen tieto on yhdessä paikassa. Asukas pääsee tekemään ilmoituksia nopeasti ja tarkastelemaan omia tietojaan helposti. Tuomme palveluun myös yhteisöllisyyttä tukevia toimintoja, joilla haluamme tukea hyvän fiiliksen rakentamista kiinteistöihin"

-- Henrik Hämäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Mehiläinen – intranet-projekti tarvitsee vahvaa viestintää

"On vaikea olla luova, kun pitää lähteä tyhjästä liikkeelle ja miettiä isoja kokonaisuuksia. Valon kaltainen valmisratkaisu on hyvä vastaus tähän. Valintaa tehdessä Meteoriitin pitkä kokemus ja osaaminen puhuivat puolestaan. "

-- Harriet Haras-Refael

Näytä referenssi

ReferenssiAlma Media valitsi Valon

"Mahtavaa kun joku on jo miettinyt nämä jutut etukäteen. Me emme halunneet käyttää omaa aikaamme räätälöintiin liittyviin haasteiden pohtimiseen."

-- Lotta Väinölä

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin Diakonissalaitos – intranet sisäisen viestinnän ytimessä

"Intra on viimeinkin muuttunut tiedostovarastosta enemmän viestinnälliseksi työkaluksi."

-- Pertti Lähteenmäki

Näytä referenssi

ReferenssiKehitämme Forenomin markkinointiautomaatiota

"Moderni markkinointi vaatii läsnäoloa useammassa kanavassa, ja useammalla tavalla. Asiakasdataa on saatavilla useasta eri lähteestä, mutta sen hyödyntäminen ilman järkeviä työkaluja ei tuo lisäarvoa. Dynamics Marketing tuo yhdessä Dynamics CRM:n kanssa 360 asteen näkymän asiakkaisiimme koko organisaatiossamme” toteaa markkinointipäällikkö Sarianna Jolkkonen. Dynamics.."

-- Sarianna Jolkkonen

Näytä referenssi

ReferenssiEduskunnan digityötaitojen kehittäminen

"Saimme heräteltyä todella hyvää keskustelua ja esille nousi monia tärkeitä teemoja, joita meidän täytyy ottaa huomioon jatkossa. Olemme Sinisen Meteoriitin työhön tyytyväisiä ja koemme, että digityötaitojen merkitys nousee tämän johdosta uudelle tasolle."

-- Petteri Nyman

Näytä referenssi

ReferenssiFinanssialan Keskusliitto

"Sivujen sisällön hahmottumista on ajateltu uudella lailla. Materiaalin liittymistä toisiinsa on muutettu siten, että samaan aihealueeseen liittyvä sisältö löytyy helpommin."

-- Maija-Reetta Mannismäki

Näytä referenssi

ReferenssiHaaga-Helia intranet

"Oppilaitosmaailman ymmärrys ja mahdollisuus hoitaa koko hanke määrittelystä toteutukseen asti on Sinisen Meteoriitin selkeä vahvuus. Saimme hankkeelta sen mitä olimme lähteneet tavoittelemaan."

-- Krista Karusalmi

Näytä referenssi

ReferenssiSavon Voima

"On fakta, että isommissa verkkopalveluiden uudistushankkeissa on paljon liikkuvia osia, joiden yhdenmukaistaminen linjakkaaksi palvelukokonaisuudeksi on monen pilkunviilauksen takana. Kokonaisvastuuta ei voi siirtää toimittajalle, vaan organisaation itsensä pitää varata riittävästi aikaa muun muassa testaukselle”, luonnehtii Savon Voiman mediasuunnittelija Kari Vesterinen."

-- Kari Vesterinen

Näytä referenssi

ReferenssiElenia Intranet

"Avoimet työtilat lisäävät läpinäkyvyyttä. Merkittävä osa projektia oli asiakaspalvelumme yli sadan työohjeen siirtäminen word-dokumenteista wikisivuiksi. Tämä laaja ja suoraan työn tekemiseen liittyvä tietokanta on nyt intran haun piirissä, ja jokainen osaa ja saa päivittää sitä suoraan."

-- Lauri Anttila, IT-kehitysvastaava, Elenia

Näytä referenssi

ReferenssiRestelin kaikkien yhteinen intranet

"Olimme todella tyytyväisiä siihen, miten projekti eteni. Koko organisaatio pääsi vaikuttamaan lopputulokseen hyvin johdettujen ja organisoitujen workshopien ansiosta."

-- Kirsi Kärkkäinen, sisäisestä viestinnästä vastaava, Restel

Näytä referenssi

ReferenssiCase Elenia: Läpinäkyvyys ja sosiaalisuus uuden intranetin keskiössä

"Meillä ei ollut aikataulujen vuoksi halua eikä mitään saumaa lähteä määrittelemään intraa puhtaalta pöydältä. Halusimme jättää mahdollisimman paljon aikaa varsinaisen sisällön ja uuden, kevyen rakenteen luomiseen. Näistä syistä valmis intranet-ratkaisu voitti kisan, jossa vertailimme useita vaihtoehtoja."

-- Lauri Anttila, IT-kehitysvastaava

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalisuus tuo läpinäkyvyyttä ja reagointikykyä jätekuljetuksiin

"Käytännössä manuaalisesta kynä ja paperi -menetelmästä siirryttiin reaaliaikaiseen ratkaisuun. Muutoksen suorat liiketoimintahyödyt ovat helposti nähtävissä."

-- Tomi Tanskanen, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSt1 kertaheitolla verkkolevyiltä pilveen

"Projektin tärkein tavoite oli kerätä kaikki relevantti ja ajankohtainen tieto kootusti yhteen paikkaan. Valo365-intranet oli ihanan helppo ratkaisu meidän tarpeisiimme."

-- Leena Ripatti, projektipäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti Oy:n referenssit

Sininen Meteoriitti Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia