Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Simosol Oy

Simosol toimittaa metsätalouden tietojärjestelmiä metsäsektorin toimijoille sekä Suomessa että kv. markkinoilla. Simosolin järjestelmät toimivat laskentamoottorina Suomen kaikille metsähehtaareille, ja asiakkaitamme ovat mm. Metsä Group ja Stora Enso

Simosol Oy - Yritysesittely

Simosol on johtava luonnonvarojen kestävään käyttöön ja optimointiin liittyvien ratkaisujen tarjoaja. Olemme toimittaneet metsätalouden suunnittelun tietojärjestelmiä metsäsektorin toimijoille Suomessa vuodesta 2007 lähtien, ja asiakkaitamme ovat mm. Metsä Group, Stora Enso, Suomen Metsäkeskus ja Metsähallitus. Simosolin järjestelmät toimivat laskentamoottorina Suomen kaikille metsähehtaareille.
Globaalisti ratkaisumme kattavat yli 15 miljoonaa metsähehtaaria arvoltaan 40 miljardia euroa Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Palveluihimme kuuluvat metsänhoidon ja puun toimitusketjujen optimointi, metsien, hiilivarastojen ja viljelykasvien kartoitus ja monitorointi sekä metsien arvonmääritykset.
Työntekijöitä 17
Y-tunnus 2090992-4
Perustettu 2007
Www www.simosol.fi
Puh (+358) 440 405859
E-mail info@simosol.fi
Toimipaikat Riihimäki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(0)
Supply chain management SCM
(0)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(0)
Integraatiot
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Simosol - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTiikin tuotannon optimointi ja yksittäisten tukkien seuranta

"LogCount -sovelluksen avulla olemme nopeuttaneet toimitusketjua plantaasilta vientisatamaan. Sovellus on myös merkittävästi tehostanut toimintaamme ja vähentänyt kustannuksia. Saamme runsaasti tietoa jota voimme hyödyntää eri prosesseissamme."

-- Hannu Hietavirta

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Simosol - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja. Yleisimpiä kohteita ovat mm. metsien käytön suunnittelu, hiilivirtojen mallinnus ja tuotteiden alkuperän seuranta. Olemme erikoistuneet rakentamaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Simosol - Referenssit

Simosol - Bloggaukset

Simosol - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Simosol - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Simosol kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku