Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Shipit.fi kokemuksia

Shipit.fi kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Shipit.fi on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiGROOM Partureiden verkkokauppamyynti kasvuun Shipitin avulla

"Shipit on ollut loistava kumppani pk-yrityksen tarpeisiin, ja palvelun kautta saamme paketit sekä B2B- että B2C-asiakkaillemme sekä Suomessa että ulkomailla: Shipit tarjoaa laajasti eri kuljetusyhtiöiden toimitustavat käyttöömme, ja mahdollistaa myös verkkokaupan kansainväliset lähetykset kilpailukykyisin hinnoin. Asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti ja olemme aina saaneet nopeasti.."

-- Anniina Moilanen

Näytä referenssi

ReferenssiShipitin avulla VIBAe jalkineet kansainvälisille markkinoille

"Shipit on huikean hyvä kumppani verkkokauppiaalle - olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Asiakaspalvelu auttaa monissa erilaisissa pulmatilanteissa nopeasti ja asiantuntevasti. Säännöllinen vuoropuhelu on auttanut meitä valitsemaan oikeat toimitustavat eri maihin ja se on auttanut meitä kansainvälistymään kustannustehokkaasti. Jatkuva tuotekehitys on.."

-- Hannu Salminen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Shipit.fi kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Shipit.fi:n referenssit

Shipit.fi:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia