Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SC Software kokemuksia

SC Software kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka SC Software Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVinha seitsemän vuotta VR Groupilla – “selkeämpää ja tehokkaampaa investointien hallintaa”

"Tavoitteenamme oli saada käyttöömme helppokäyttöinen alusta, joka tukisi VR:n investointiprosessia koko investoinnin elinkaaren ajan investoinnin ideasta aina loppuraporttiin ja jälkilaskelmaan saakka. Automaattisen hyväksyntäketjun, aktiivisen seurannan ja läpinäkyvyyden kautta halusimme saada parempaa ryhtiä koko investointiprosessiin."

-- Jyri Mahonen, Senior Controller, VR Group

Näytä referenssi

ReferenssiNeovalle räätälöity ohjelmistoratkaisu alle budjetin ja aikataulun – SC Softwaren tapa tehdä IT-järjestelmiä todisti jälleen vahvuutensa

"Kun puhutaan ketteristä toimintamalleista, niin tämä oli todellakin sitä. Meillä oli tiukat aikataululliset ja budjetilliset tavoitteet, mutta saimme projektin maaliin budjetissa ja jopa arvioitua aikataulua nopeammin. Projekti oli sujuva ja olen todella tyytyväinen sen tuloksiin."

-- Päivi Peronius, Head of Peat Assets, Neova

Näytä referenssi

ReferenssiSC Software Teollisuusliiton kehityskumppanina järjestösektorin parhaan ratkaisukokonaisuuden rakentamisessa

"Aluksi epärealistisen tiukalta tuntunut aikataulu saatiin pidettyä, ja muutoksia tehtiin joustavasti. SC Softwarella on toimittajakyvykkyyttä ja sitoutuneisuutta. Yhteistyö on sujunut, ja saimme hyvän projektikokonaisuuden toteutettua."

-- Ari Pöyry, Tietohallintopäällikkö, Teollisuusliitto

Näytä referenssi

ReferenssiAFRYn ohjelmistotoimituksessa hyödynnettiin korkean tuottavuuden sovelluskehitysalustaa

"Päädyimme valitsemaan SC Softwaren ohjelmiston toimittajaksi, sillä SC:llä kuunneltiin meidän tarpeitamme ja ymmärrettiin heti, mitä ollaan tekemässä. Pääsimme näin saman tien kustannustehokkaasti oikeaan suuntaan. Projekti lähti käyntiin vauhdilla, ja pääsimme jo aikaisessa vaiheessa näkemään, miltä ohjelmisto tulee näyttämään. Automatisoitu sovelluskehitys sopi meidän.."

-- Jarkko Kutvonen, Director, Paper & Board Technology, AFRY

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakaskohtaisesti räätälöity SaaS-palvelu kehitettiin alle kahdessa kuukaudessa Puumiehet ry:lle

"Yllätyimme, miten nopeasti sovelluksen kehitys tapahtui. Lähetimme SC Softwarelle ensimmäisen yhteydenoton jälkeen vähän esitietoa meidän tarpeistamme, ja jo seuraavalla viikolla pääsimme näkemään lähes valmiin sovelluksen. Kehitysprosessi oli meille erittäin miellyttävä, ja lopullinen versio sovelluksesta oli nopeasti valmis. SC:ltä oltiin todella aktiivisia meidän.."

-- Petri Puttonen, yhteyspäällikkö, Puumiehet ry

Näytä referenssi

ReferenssiGROOM parturit keskittää ketjuviestinnän SC Franchise Management & ERP -alustalle

"Ratkaisu tulee olemaan yksi tärkeimpiä työkalujamme. Sen avulla saamme tiedon, uutiset ja kampanjat kulkemaan halutunlaisena läpi koko kentän. Käyttäjät ovat kehuneet järjestelmää helppokäyttöiseksi. Uskon, että tuote sopii kaikille franchisingketjuille."

-- Sami Heino, toimitusjohtaja, GROOM parturit

Näytä referenssi

ReferenssiTanalle kehitetyt järjestelmät ovat tärkeässä roolissa tuotannonohjauksessa ja laadunhallinnassa

"Haaveilimme omasta tuotannonsuunnittelun ratkaisusta. Markkinoiden ERP-järjestelmät eivät tue meidän tyyppistä prosessia, jossa tuotantoa ohjataan kumppaniverkostossa. SC Softwaren ammattilaiset ymmärsivät heti tarpeen ja toteuttivat tehokkaasti meille räätälöidyn ratkaisun. Annan SC Softwarelle kehut siitä, kuinka hienosti on saatu toteutettua toimivat ja helposti.."

-- Juha Tapanen, Production Planning Manager, Tana Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSoulPro hankintajärjestelmä apuna Suomen Partiolaisten Kajo2022-leirin järjestämisessä

"Projekti toteutettiin suunnitelmien mukaan aikataulussa ja budjetissa. Tykkäsin hirvittävästi SoulCoren ammattilaisten proaktiivisesta tavasta tuoda esiin eri vaihtoehtoja sekä kyseenalaistaa ja pohtia asiakkaan esittämiä tarpeita ja ehdotuksia. Yhteistyömme sujui erinomaisesti."

-- Ville Pentti, projektipäällikkö, Suomen Partiolaiset ry

Näytä referenssi

ReferenssiTeollisuuden työttömyyskassan edustajiston kokous etänä Kokoushallinnan ratkaisulla

"SoulCore sitoutui alusta asti haastavaan aikatauluun ja otti vastuuta hankkeen kokonaisvaltaisesta onnistumisesta. He ottivat tarpeemme huomioon ja toivat aktiivisesti näkemystään asioista, joita itse emme olisi osanneet ennakoida. Yhteistyö SoulCoren kanssa oli helppoa."

-- Mari Mommo, hallintoasiantuntija, Teollisuuden työttömyyskassa

Näytä referenssi

ReferenssiJäsenrekisterijärjestelmä parantaa Suomen Asianajajaliiton jäsenten asiakaskokemusta

"Meillä on ollut todella hyvää yhteistyötä SoulCoren kanssa koko projektin ajan. Olemme olleet koko ajan samalla puolella pöytää ja työskennelleet samojen tavoitteiden eteen. Olemme saaneet hienosti maaliin pitkän kaksivuotisen projektin, ja arvostan suuresti projektissa työskennelleitä SoulCoren ammattilaisia"."

-- Eric Puchner, IT- ja kehittämisasiantuntija, Suomen Asianajajaliitto

Näytä referenssi

ReferenssiAmmattiliitto Pro - Asianhallinnan ratkaisu

"Kehitysprojekti oli sujuva ja se pysyi aikataulussa ja budjetissa. SoulCore ymmärsi hyvin ammattiliittojen substanssipuolta ja on ottanut proaktiivisesti huomioon tärkeitä asioita, kuten järjestelmän GDPR-vaatimukset."

-- Petri Nyyrölä, Pro-kassan palvelupäällikkö, Ammattiliitto Pro

Näytä referenssi

ReferenssiTana Oy - tuotannonsuunnittelun järjestelmä

"Kuten edellinenkin yhteinen kehityshanke Soulcoren kanssa, tämäkin projekti saatiin vietyä maaliin sovitusti muutamassa kuukaudessa. Yhteistyö Soulcoren asiantuntijoiden kanssa on erittäin mutkatonta ja helppoa, ja lopputulemana saimme enemmän kuin mitä uskalsimme edes toivoa. On ollut kivaa olla mukana."

-- Suvi Kupiainen, hankintajohtaja, Tana

Näytä referenssi

ReferenssiToimialatyöpöytä luo näkyvyyden Espoon toimialojen hankintoihin

"Ratkaisun ansiosta saamme tuoreen tiedon meneillään olevista hankinnoista ja uusien hankintojen kilpailuttamisajankohdista – ja ennen kaikkea siitä, milloin hankintajohdon on sopiva aika vaikuttaa hankintaan liittyviin päätöksiin."

-- Veera Lavikkala, Espoon kaupungin hankintakeskuksen kehittämispäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiJäsenrekisteri ja automatisoitu laskutusaineistojen luonti Asianajajaliitolle

"Käytännön tasolla laskutustyö on helpottunut. Vaikka vastassa on melkoinen laskutussääntöjen viidakko, järjestelmä tunnistaa hyvin sen, kenelle laskun tulee mennä, milloin ja millaisissa osissa". "SoulCore on onnistunut ottamaan huomioon toimintamme erityispiirteet, ja uskomme, että saamme heidän avullaan parhaan mahdollisen lopputuloksen niillä resursseilla, mitä.."

-- Liisa Aro, palvelujohtaja, Asianajajaliitto

Näytä referenssi

ReferenssiAsianhallinnan ratkaisu keskittää Teollisuusliiton jäsenpalveluprosesseja

"Ymmärrys paistoi heti läpi. Toimialatuntemus on tärkeää yhteisen kielen löytämisen ja vaatimusmäärittelyn kannalta. SoulCoren ammattilaisten kanssa neuvotellessa tuli olo, että nyt on oikeasti mahdollisuus onnistua. Järjestelmäkehityksen lisäksi olemme saaneet prosessiohjausta, joka otettiin huomioon esimerkiksi asianhallinnan käyttökoulutuksessa. Saimme siis enemmän kuin mitä.."

-- Ari Pöyry, tietohallintopäällikkö, Teollisuusliitto

Näytä referenssi

ReferenssiSoulPro tukee Espoon kaupungin uudistunutta julkisen hankinnan prosessia

"Hankintatoimessa tiedolla johtamisella on iso rooli. Kattavan hankintojen kokonaiskuvan saamiseksi meillä on oltava hyvät toimintaprosessit ja niitä tukevat työkalut. Järjestelmä on kaivattu, sillä vastaavaa julkisten hankintojen kokonaiskuvaa tarjoavaa ratkaisua ei markkinoilla ole.” "

-- Ari Erkinharju, hankintajohtaja, Espoon kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiInventoinnin hallinnan ratkaisu - Sairaala Nova

"Yhteistyö on ollut rakentavaa ja saumatonta. Uuteen sairaalaan muuttoon liittyvä inventointi päästään aloittamaan tavoiteaikataulussa. Pääsimme asiakastarpeesta ratkaisuun ketterästi: konsepti on kehittynyt matkan varrella ja muutostarpeet on pystytty huomioimaan projektissa. Tuotosten laatu on ollut kiitettävää”."

-- Kari Varvikko, teknologiapäällikkö, Ksshp

Näytä referenssi

ReferenssiLaatupoikkeamien hallinnan ratkaisu tehostaa Tanan hankintaverkoston kontrollointia

"SoulCore erottui selvästi muista toimijoista jo itse tarjousvaiheessa, kun saimme nähtäville meidän tarkoitukseemme soveltuvan jo lähes valmiin ratkaisun, mistä olimme todella vaikuttuneita. Tämä lyhensi myös projektin toteutusaikaa huomattavasti, kun suunnittelusta toteutukseen kului ainoastaan muutamia viikkoja. Meillä on ollut loistava projektitiimi sekä SoulCoren että Tanan.."

-- Suvi Kupiainen, hankintapäällikkö, Tana

Näytä referenssi

ReferenssiSisäisen viestinnän palvelut yhtenäistävät Kotipizza Groupin ravintolaketjujen johtamista

"Kotipizza Group on tehnyt SoulCoren kanssa pitkään yhteistyötä. Hankkeet on toteutettu tiiviillä aikataululla ja asiakkaiden toiveita kuunnellen. Yllättävät muutostarpeet on saatu ratkottua lennossa. Olemme erityisesti arvostaneet SoulCoren ymmärrystä Kotipizza Groupin liiketoiminnasta sekä konsultoivaa lähestymistapaa, jossa parhaita ratkaisuja on pohdittu yhdessä – asiakkaan.."

-- Anna Rahikainen, vastuullisuuspäällikkö, Kotipizza Group

Näytä referenssi

ReferenssiGDPRdesk Kuopion seurakuntayhtymässä 40 rekisterinpitäjän käytössä

"Seurakunnilla on henkilötietojen käsittelyssä pitkät perinteet. Tietosuoja-asetuksen myötä Itä-Suomen seurakunnille nimettiin yhteinen tietosuojavastaava, joka hoitaa 40 rekisterinpitäjää käsittävän kokonaisuuden. Tällaisen ympäristön hallintaa varten tietosuojavastaavalla on oltava toimiva ohjelmisto, josta on näkymä kaikkien vastuullaan olevien rekisterinpitäjien.."

-- Marko Torvinen

Näytä referenssi

ReferenssiGDPRdesk - Tampereen Vesi

"EU:n tietosuoja-asetuksen myötä tarvitsimme hyvän, helppokäyttöisen ja selkeän työkalun tietosuojatyön hoitamiseen. Kartoitimme muutamia työkaluja ja päädyimme suositusten kautta kokeilemaan GDPRdeskiä. Koekäytön jälkeen totesimme tämän työkalun täyttävän kaikki ne vaatimukset, joita hyvä tietosuojatyö meiltä vaatii."

-- Kari Koskelvuo

Näytä referenssi

ReferenssiPirkanmaan pelastuslaitos vertasi ja valitsi GDPRdeskin

"Tarvitsimme selkeän työkalun, jolla hallita rekisterien ja niihin liittyvien järjestelmien tietoja. Päädyimme GDPRdeskiin sen ominaisuuksien, kilpailukykyisen hinnan ja saamiemme suositusten ansiosta. Koemme, että varsinkin GDPRdeskin tietosuoja-asetuksen vaatimuksia havainnollistava ja kartoittava kysymystietokanta on suureksi avuksi osoitusvelvollisuutta täyttäessä."

-- Markus Pakkala

Näytä referenssi

ReferenssiTeollisuusliitto valitsi GDPRdesk Premium ratkaisun

"GDPR:n astuessa voimaan totesimme, että ilman hallintatyökalua emme tule toimeen. Valituksi tuli GDPRdesk Premium, joka tuntui kaikkein sopivimmalta meille. Ulkoasu ja asettelu on selkeä ja johdonmukainen. Tuotteen voi personoida itselle sopivammaksi. SoulCore on jo tehnyt järjestelmätoimituksia ammattiliittoympäristössä, mikä on selkeä etu."

-- Ari Pöyry, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiMänttä-Vilppulan taidekaupunki valitsi GDPRdeskin

"Rekisterinpitäjänä haluamme osoittaa, että noudattamme tietosuoja-asetusta. GDPRdesk-ratkaisun avulla pystymme täyttämään osoitusvelvollisuutemme ja osoittamaan että teemme tietosuojatyötä suunnitelmallisesti ja jatkuvasti turvataksemme käsittelemämme henkilötiedon suojan."

-- Petri Kisonen, Tietohallintojohtaja, Mänttä-Vilppulan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSomero päätyi hinta- ja soveltuvuusvertailujen perusteella GDPRdesk -ratkaisuun

"Keskeistä tietosuoja-asetuksessa on riskiperusteinen lähestymistapa ja rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuus. Rekisterinpitäjän on pystyttävä osoittamaan, että se noudattaa tietosuoja-asetusta. Edellä mainitut velvoitteet voidaan täyttää vain koko organisaation henkilötietojen käsittelyn kattavalla ohjelmalla. Hinta- ja soveltuvuusvertailujen perusteella soveltuvin ohjelma.."

-- Sami Káven

Näytä referenssi

ReferenssiGDPRdesk tehostaa ammattiliitto Pron tietosuojatyötä

"Erityisherkän henkilötiedon käsittelijänä meille on tärkeää, että pystymme hoitamaan tietosuojatyön tehokkaasti ja laadukkaasti. GDPRdesk tarjoaa tähän hyvät työvälineet."

-- Jarmo Kareisto

Näytä referenssi

ReferenssiGDPRdesk

"Ratkaisu tuntui sopivan saumattomasti yhteen aiemmin tehdyn selvitystyön kanssa ja mahdollistavan laadukkaan jatkotyöskentelyn GDPR:n vaatimusten toteuttamisen varmistamiseksi ja seuraamiseksi"

-- Sami Närvänen

Näytä referenssi

ReferenssiStrategisen hankinnan ratkaisu Vapolle

"SoulPro-valmisratkaisu toimituksen pohjana oli oikea ja tehokas tapa edetä. Paljon aikaa ja määrittelyresursseja säästyi verraten perinteiseen sovelluskehitykseen. Vapolle toimittajan hankintatoimen osaaminen oli yksi avainasioita ratkaisumallin ohella toimittajan valinnassa. Säästi aikaa ja saimme hyviä vinkkejä. Konsultti ja asiakas puhuivat ”samaa kieltä” – tämä helpotti.."

-- Jani Mökkönen, hankintajohtaja, Vapo

Näytä referenssi

ReferenssiStrategisen hankinnan ratkaisu VR Group :lle

"Yksi VR:n tärkeimpiä tavoitteita hankintatoimen järjestelmäkehityksessä oli saada keskeinen hankintoja ja toimittajia koskeva tieto kaikkien tarvitsijoiden saataville ja helposti hyödynnettäväksi. SoulCoren avulla saimme muutamassa kuukaudessa konsernin hankintoja ja toimittajia koskevat ydintiedot yhteen järjestelmään ja eri sidosryhmien hyödynnettäväksi ja helposti.."

-- Simon Indola, hankintajohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software Oy:n referenssit

SC Software Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia