Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SCM Best kokemuksia

SCM Best kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka SCM Best Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPalveluaste ja toimitusvarmuus ovat parantuneet merkittävästi

"SCM on tuonut koko organisaation toimintaan lisää läpinäkyvyyttä ja tehostanut viestintää sekä vuorovaikutusta eri tiimien kesken. Tärkeät mitattavat kilpailutekijämme Palveluaste ja Toimitusvarmuus ovat parantuneet merkittävästi viimeisen 18 kk aikana, mikä on osaltaan vahvistanut avainasiakkaidemme asiakastyytyväisyyttä."

-- Ola Salonen, Talous- ja logistiikkajohtaja, TECA Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSCMn avulla päästään käsiksi asiakaskannattavuuden yksityiskohtiin, jotta jokin voi muuttua

"Porukka on pätevää, he ymmärtävät mitä haetaan. Pääsimme asiakaskannattavuuden parantamisessa merkittävästi aikaisempaa yksityiskohtaisemmalle tasolle. He muokkaavat tekemistä ja sovellusta joustavasti tarpeen mukaan."

-- Jerry Wiren, Talousjohtaja, Tools Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNostimme liiketulostamme 29% SCMn avulla

"SCMn valmennus ja ohjelma asiakaskannattavuuden tunnistamiseen ja ostojen optimointiin johti merkittävään tulosparannukseen."

-- Terhi Nyman, Toimitusjohtaja, Okaria Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSCMn sovellus näyttää raadollisesti asiakas ja tuotekohtaiset kannattavuudet, tämä on kaiken A ja O

"Kun luin SCM Bestin perustajan ensimmäisen toimitusketjun hallinnasta kertovan kirjan 10 vuotta sitten, niin olin jo ihan liekeissä. Siitä alkaen on tehty yhteistyötä SCM Bestin kanssa. Suosittelen muillekin, jotka haluavat ymmärtää omaa bisnestään paremmin."

-- Petri Tiitola, Toimitusjohtaja, Prima Pet Premium Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSidotun pääoman tuottoprosentti on parantunut ja kannattavuus kaiken kaikkiaan

"SCM:n jalostama tieto ja valmennukset tehostavat organisaation toimintaa niin, että samalla porukalla saadaan enemmän aikaan. Raporttien havainnollisuus ja monipuolisuus ovat ehdottoman hyödyllisiä. Perus-ERP:eistä ei saa ulos sellaista tietoa, mitä SCM:n sovellukset tarjoaa. "

-- Martti Eskelinen, Toimitusjohtaja, YTM-Industrial Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Nylund – Moninkertaistimme tuloksemme!

"Tämä on edesauttanut sitä, et asiakkaat ovat meihin tyytyväisempiä. Samalla meidän kannattavuus on selkeästi parantunut. Tietysti tässä on ollu useampia toimenpiteitä, mutta SCM:n sovellukset ja valmennus ovat olleet oleellinen asia tuloksen parantamisessa. Helppo käyttää ja suositella. Tämä systeemi on hyvä ja se on luotettava ja helppo käyttää. Voin suositella!"

-- Toimitusjohtaja Johan Karlsson, Oy Nylund-Group Ab

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin SCM Best kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SCM Best Oy:n referenssit

SCM Best Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia