Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SCM Best Oy

Avaamme liiketoimintasi tuloksen tekijät ja tuhoajat. Asiakkaamme johtavat liiketoimintaansa kaksi askelta syvemmällä tiedolla kuin perinteinen ERP + BI –yhdistelmä. Valmisohjelmistot myynnin ja oston johtamiseen sekä vaihto-omaisuuden hallintaan.

SCM Best Oy - Yritysesittely

SCM Best Oy:n historia toimitusketjuanalyysien ja kannattavuuslaskennan parissa ulottuu 1980-luvun alkuun.

BestPractice -ohjelmistoperhe on ERP-riippumaton kokonaisuus.
- Pääset kiinni todellisiin netto-/ liikevoittotason asiakas- ja tuotekannattavuuksiin.
- Ohjaat toimittaja- ja tuotehallintaa, valikoimahallintaa ja tuotepolitiikkaa sekä ennusteiden ja ostoerien laskentaa.

Pääset parilla klikkauksella porautumaan satoihin eri näkymiin ja raportteihin ilman, että niitä tarvitsee erikseen rakentaa!

Saat hyödyn satojen asiakashankkeiden ja yritysanalyysien kokemuksestamme.
Työntekijöitä 8
Y-tunnus 2294678-8
Perustettu 2009
Www www.scmbest.fi
Puh +358 50 550 9829
E-mail info@scmbest.fi
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
(1)
Konsultointi
(1)
Koulutus
(1)
Valmisohjelmisto
(1)

Omat tagit

scm
käyttökate
myyntikate
liikevoitto
optimointi
vaihto-omaisuus

SCM Best - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPalveluaste ja toimitusvarmuus ovat parantuneet merkittävästi

"SCM on tuonut koko organisaation toimintaan lisää läpinäkyvyyttä ja tehostanut viestintää sekä vuorovaikutusta eri tiimien kesken. Tärkeät mitattavat kilpailutekijämme Palveluaste ja Toimitusvarmuus ovat parantuneet merkittävästi viimeisen 18 kk aikana, mikä on osaltaan vahvistanut avainasiakkaidemme asiakastyytyväisyyttä."

-- Ola Salonen, Talous- ja logistiikkajohtaja, TECA Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSCMn avulla päästään käsiksi asiakaskannattavuuden yksityiskohtiin, jotta jokin voi muuttua

"Porukka on pätevää, he ymmärtävät mitä haetaan. Pääsimme asiakaskannattavuuden parantamisessa merkittävästi aikaisempaa yksityiskohtaisemmalle tasolle. He muokkaavat tekemistä ja sovellusta joustavasti tarpeen mukaan."

-- Jerry Wiren, Talousjohtaja, Tools Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNostimme liiketulostamme 29% SCMn avulla

"SCMn valmennus ja ohjelma asiakaskannattavuuden tunnistamiseen ja ostojen optimointiin johti merkittävään tulosparannukseen."

-- Terhi Nyman, Toimitusjohtaja, Okaria Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSCMn sovellus näyttää raadollisesti asiakas ja tuotekohtaiset kannattavuudet, tämä on kaiken A ja O

"Kun luin SCM Bestin perustajan ensimmäisen toimitusketjun hallinnasta kertovan kirjan 10 vuotta sitten, niin olin jo ihan liekeissä. Siitä alkaen on tehty yhteistyötä SCM Bestin kanssa. Suosittelen muillekin, jotka haluavat ymmärtää omaa bisnestään paremmin."

-- Petri Tiitola, Toimitusjohtaja, Prima Pet Premium Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

SCM Best - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Tunnistatko tilanteet, joissa ostoissa tuhotaan tulosta? SCM BestPractice -ohjelmisto tuo yrityksen päättäjille näkymän todellisiin käyttökatetason asiakas- ja tuotekannattavuuksiin sekä ostamisen ja pääomanhallinnan parantamiseen. Ongelma – Tieto..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Logistiikka

SCM VALUE -ohjelmisto tuo yrityksen päättäjille näkymän logistiikkatoiminnon yksityiskohtaiseen kustannusrakenteeseen.  Kartoita yrityksesi logistiikan kulujakauma ja vertaile sitä toimialan keskiarvoon (14%). Luot arvoa esittämällä luvut euroissa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

SCM BestPractice -ohjelmisto tuo yrityksen päättäjille näkymän todellisiin liikevoittotason kannattavuuksiin: asiakas / tuote / myyjä / toimittaja -tasoilla. Avaamme liiketoimintasi tuloksen tekijät ja tuhoajat. Viemme sinut kaksi askelta syvemmälle kuin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Supply chain management SCM

Business Analysis - johdon ja myynnin työkalu liikevoittotason faktapohjaiseen päätöksentekoon. Tunnistat kannattavat ja kannattamattomat asiakkaat. Tunnistat tuloksesi tekijät ja tuhoajat! Teet selkeästi perusteltuja päätöksiä myynnin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Tiedostatko valmistuserien vaikutuksen viimeiselle riville?Ongelma – Jatkuva säätäminen, paljon asetustyötä, väärät tuotantoeräkoot Ratkaisu – Optimoidaan tuotantoerät, lasketaan asetuskustannukset, hyödynnetään ABC/XYZ-metodia Hyöty –..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

SCM Best Oy on toiminut pitkään (30v.) tilaus-toimitusketjun analysoinnin ja kehittämisen alalla. Pihvimme on mm. tuote- ja asiakaskannattavuuksien (esim. tuoteryhmä- ja asiakasryhmätaso) seuranta ja parantaminen, nimenomaan liikevoittotasolla (/..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kauppa

SCM BestPractice on SCM Best Oy:n kehittämä ohjelma, joka yhdistää yrityksen ERP- ja kustannusdatan älykkäästi ja dynaamisesti siten, että käyttäjä pääsee käsiksi käyttökatetason tuote- ja asiakaskannattavuuksiin, prosessin todelliset kustannusten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

SCM BestPractice on SCM Best Oy:n kehittämä ohjelma, joka yhdistää yrityksen ERP- ja kustannusdatan älykkäästi ja dynaamisesti siten, että käyttäjä pääsee käsiksi käyttökatetason tuote- ja asiakaskannattavuuksiin, prosessin todelliset kustannusten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

SCM Best - Referenssit

SCM Best - Bloggaukset

SCM Best - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

SCM Best kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku