Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sangre kokemuksia

Sangre kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sangre Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMobiilisovellus tehostaa Havatorin prosesseja

"Kaluston hallinta tämän kokoisessa yrityksessä vaatii jonkin järjestelmän tukemaan päivittäistä työtä ja järjestelmä dataa käyttäjiltä ja koneista. Sovelluksen kehittämisen haasteena oli niin aiemman vastaavan toimintamallin ja järjestelmän puuttuminen jolloin projekti oli tuotettava alusta alkaen, ilman aiempaa benchmarkia, kuin uuden ERP järjestelmän kehitystyö joka oli.."

-- Joakim Mette

Näytä referenssi

ReferenssiFutures Platform -verkkopalvelun jatkuva kehitys

"Sangren vahvan full-stack-osaamisen avulla kehittäminen on voitu tehdä kustannustehokkaasti yhdessä paikassa."

-- Mika Ilari Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiKamupak POC kertakäyttöpakkausten korvaavalle innovaatiolle

"Sangren kanssa työskentely oli helppoa, nopeaa ja kommunikointi vaivatonta. Projektin tuloksena saimme idean ensimmäisen teknologisen puolen validoitua ja testattua, mikä oli todella tärkeää tässä vaiheessa."

-- Iida Miettinen, perustaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sangre kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sangre Oy:n referenssit

Sangre Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia