Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rubic HR Finland kokemuksia

Rubic HR Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Rubic HR Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTapiolan Lämpö tarvitsi ulkopuolista apua ICT-järjestelmähankintaprojektiinsa – “vakuutuimme Rubicin ammattitaidosta”

"Tarjouskilpailu sujui hyvin ja konsultti hoiti kysymykset ja vastaukset kaikille osapuolille hyvällä tavalla. Myös loppuraportti oli todella hyvä ja selkeä. Projektista jäi meille vain hyvää sanottavaa: tässä säästyi meillä iso työpanos ja samalla tuli projekti vedettyä ammattimaisesti. Lopputulos oli erinomainen."

-- Lars-Erik Stenbacka

Näytä referenssi

ReferenssiLaaja vaatimusmäärittely jätelaitosten yhteiselle toiminnanohjausjärjestelmälle – “en tekisi mitään toisin, jos nyt palaisin alkuun”

"Projektin johtaminen oli tosi tärkeä osa konsultin työtä. Rubicin konsultti veti projektia tosi napakasti ja pystyi vetämään porukkaa eteenpäin."

-- Heli Haapea, asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiArkkitehti-lehdelle kustannustehokas ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaava julkaisualusta – “Saimme asiantuntevaa apua juuri siihen mihin tarvitsimmekin”

"Päällimmäiseksi meille jäi kokemus siitä, että saimme luontevaa ja asiantuntevaa ulkopuolista apua juuri siihen mihin sitä hankkeessamme tarvitsimmekin"

-- Mika Savela, Arkkitehti-lehden päätoimittaja

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakkuudenhallintajärjestelmä vastaamaan varainhankinnan tarpeita – “Valitsimme Rubicin, koska heillä on kokemusta järjestökentästä"

"Yhteistyömme ansiosta löysimme oikean järjestelmäkumppanin ja toteutimme kumppanikilpailutuksen tehokkaasti ja ketterästi. Rubic auttoi myös selkeyttämään valitun toimijan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen tarvetta vastaavaksi."

-- Erkki Salo, varainhankintajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMannerheimin lastensuojeluliitolle kilpailutettiin nykyaikainen ja tarkoituksenmukainen jäsenrekisteri – ”tosi hyvä fiilis jäi ja syntyi luottamus Rubiciin”

"Rubic osasi kuunnella todella hyvin meidän tarpeitamme ja osasi sovittaa yhteen meidän tarpeemme ja markkinoilla olevat ratkaisut."

-- Sinikka Veijola, järjestötyön suunnittelija

Näytä referenssi

Referenssi”Saimme ymmärrettävän kokonaiskuvan ICT-ympäristömme tilasta ja kehityskohteista” – Rubic teki Suomen urheilun eettiselle keskukselle kattavan digiauditoinnin

"Suurin vahvuus oli, että saimme Rubicin ansiosta ymmärrettävän kokonaiskäsityksen ICT-ympäristöstämme myös ihmisille, jotka eivät näitä asioita päätyökseen tee."

-- Teemu Japisson, pääsihteeri

Näytä referenssi

ReferenssiUusi asiakasrekisteri varainhankinnan hallintaan ja tiedolla johtamiseen – ”Rubic tarjosi erinomaista apua ja tukea koko prosessin ajan”

"Rubicin kanssa tehty yhteistyö oli yksinkertaista ja jouhevaa. Aikataulu piti hyvin ja konsultti tuki meitä kattavasti aina, kun meillä oli tarvetta tukeen. Voin lämpimästi suositella Rubicia vastaavanlaisiin projekteihin."

-- Matti Ljufström, varainhankintajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiUniSport-liikuntakeskuksille tarkoituksenmukainen toiminnanohjausjärjestelmä Rubicin avulla

"Olimme erityisen tyytyväisiä Rubicin konsultin kykyyn auttaa projektin kokonaiskuvan hahmottamisessa. Hänellä oli erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hän aina ymmärsi nopeasti, mitä tavoittelimme. Hän piti punaisen langan keskusteluissa ja osasi neuvoa meille, mitä kannattaa tehdä."

-- Hannele Pulliainen, myynti- ja markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiJäsentyytyväisyys ylös hyvin määriteltyjen ja kilpailutettujen jäsenpalveluiden avulla

"Rubicin konsultit olivat laadunvarmistajina ikään kuin rakennusvalvojia rakennustyömaalla. Meillä MMA:ssa ei ollut riittävää markkinatuntemusta CRM-ratkaisuista, ja halusimme, että joku varmistaa projektin onnistumisen tältä osin. Saimme Rubicilta myös erinomaiset esittelymateriaalit hallitukselle päätöksentekoa varten. Tämänkaltainen hankinta vaatii aina pohdiskelua, ja.."

-- Samuli Myllyharju, palvelu- ja kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiVanhempainliiton verkkopalvelu-uudistus vauhtiin Rubicin kilpailutuksella

"Se tapa, jolla Rubic teki alkumäärittelyt kanssamme, teki meihin vaikutuksen. Halusimme projektiin sellaisen osapuolen, johon voimme täysin luottaa, ja sellaisen kyllä saimme. Rubicin onnistunut liidaus veti projektin todella hyvin käyntiin."

-- Valtteri Tervala, järjestötoiminnan asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiKilpailutuksella yli 60 prosentin säästöt kapasiteettipalveluihin

"Rubic on minulle tuttu historiani kautta ja voin suositella Rubicia kokonaisvaltaisesti IT-asioissa. Rubic ymmärtää hyvin asiakkaan tarpeet ja ongelmat, ja osaamisen taso on ollut erittäin korkea. Lisäksi arvostan avoimmuutta ja rehellisyyttä, joka välittyy asiakkaalle."

-- Henrik Johansson, talousjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland Oy:n referenssit

Rubic HR Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia