Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ropo kokemuksia

Ropo:lla on yhteensä 8 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Ropo kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Ropo on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiElenian 4,1 miljoonaa sähkölaskua Ropon palvelumalliin - sopimus laajeni laskujen välitykseen ja automatisoituun saatavien hallintaan

"Olemme olleet tyytyväisiä Ropon palveluihin laskujen välityksen osalta ja nyt, kun yhtiön kautta voidaan hoitaa koko saatavien hallinnan kokonaisuus, yhteistyön laajentaminen oli kiinnostava kehitysaskel,"

-- Ville Sihvola, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAttendon laskun elinkaaren hallinta Ropo Capitalille

"Uudistus on ollut meille todella vaivaton ja koko projekti on mennyt hämmästyttävän kivuttomasti. Olen todella tyytyväinen Ropon osaamiseen ja sitoutumiseen."

-- Merja Saurus, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRopo Capital on Lappeenrannan Energian laskutuskumppani

"Energiasektorilla kerrotaan laajasti toimivista palveluista ja Ropon maine on erittäin korkea. Kyllähän se vakuuttaa, kun suurin osa suomalaisten sähkölaskuista lähetetään Ropon kautta,"

-- Reijo Kolehmainen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiJätekukko virtaviivaistaa laskutustaan ja maksuvalvontaa, yhteistyökumppaniksi Ropo Capital

"Uudistamme Ropon kanssa laskutuksemme digiaikaan. Tämän tyyppinen yhteistyö on meille taloudellisesti järkevää, se vähentää manuaalista työtä ja lisäksi saamme käyttöömme kattavat raportointiominaisuudet. "

-- Arto Ryhänen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAava uudisti laskutusprosessinsa, kumppaniksi Ropo Capital

"Kumppanin valinnassa kotimaisuus oli positiivinen asia, mutta erityisesti Ropon palveluasenne ja tarjottu kokonaispaketti vakuutti. Mikään meidän toiveista ei vaikuttanut ongelmalta vaan fokus oli sopivien ratkaisujen löytämisessä."

-- Virpi Hentunen, henkilöstö- ja talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKiertokapula vastaa laskutusvolyymin kasvuun Ropon palveluilla

" Laskutus on kriittinen osa-alue toiminnassamme. Ropon ratkaisu, referenssit ja jätehuoltotoimialan tuntemus vakuuttivat. Tarjottu kokonaisuus on ratkaisu juuri niihin asioihin, joiden kanssa olemme painineet."

-- Pekka Sahlberg, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSammakkokangas toi kymmenen kunnan jätehuollon Ropon laskutuksen piiriin

"Se, että Ropon palveluun siirtyminen ei vaatinut suurta IT-projektia oli syy, miksi pystyimme tekemään uudistuksen nyt, vaikka meillä on käynnissä muitakin isoja hankkeita."

-- Outi Ruuska, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPori Energia ja Ropo Capital syventävät yhteistyötään

"Tärkeintä tässä on asiakkaan parempi palveleminen. Ropon asiakaspalvelussa on ammattitaitoa nimenomaan maksamiseen liittyvissä asioissa auttamiseen. Meidän asiakkaamme saavat nyt yhtenäisempää palvelua ja lisäksi asiakaspalvelun aukioloajat ovat laajemmat ja asioita voi hoitaa Online-palvelun kautta myös itsenäisesti."

-- Ari Österlund, laskentapäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Ropo kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo:n referenssit

Ropo:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia