Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Riimu Solutions

Olemme kokenut kumppanisi ohjelmistokehityksen sekä suunnittelun saralla. Konsulteillamme on vuosien kokemus frontend-, backend- ja mobiilikehityksestä, palvelumuotoilusta sekä UX suunnittelusta eri toimialoilta.

Riimu Solutions - Yritysesittely

Riimu Solutions on ohjelmistokehitys- ja suunnittelupalveluja tarjoava yritys joka koostuu erityisesti Java- sekä web-kehityksen, että palvelumuotoilun ja UX suunnittelun asiantuntijoista. Riimun konsulteilla on huomattava määrä kansainvälistä kokemusta korkealaatuisten käyttöliittymien ja käyttökokemusten suunnittelusta ja toteutuksesta webiin ja mobiilin, sekä backend-kehityksestä.

Yhteistyökumppanina olemme luotettava sekä joustava ja asiakastyytyväisyys on meille kaiken A ja O. Toimimme alihankkijana teknologiayrityksille ja toteutamme myös kokonaistoimituksia monella eri toimialalla.
Työntekijöitä 13
Y-tunnus 2948717-4
Perustettu 2019
Www riimusolutions.com
Puh +358445077382
E-mail info@riimusolutions.com
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

IT
(1)
Kiinteistöala
(1)
Rakentaminen
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)

Teknologia

Java
(2)
Javascript
(2)
Amazon Web Services
(1)
React
(1)
Angular
(0)
Node.js
(0)
Open source
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(3)
Toteutustyö
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

Spring Boot
Spring
Vaadin
Flutter
sql
PostgreSQL
Amazon AWS
Docker
Hibernate
react js
Angular
REST API
React
Javascript
Ux design
Service Design
liiketoiminnan digitaalinen palvelumuotoilu
palvelumuotoilu

Riimu Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAssetti

"We chose Riimu for the project because they were familiar with the stack we wanted to use and had experience with similar projects. They delivered what had been agreed on and we are excited about the results. I can happily recommend Riimu for similar projects!"

-- Samuli Hiltunen, COO at Assetti

Näytä referenssi

ReferenssiCredosoft

"Riimu provides us with an easy, reliable, and cost-effective way of speeding up our R&D work, which means more satisfied clients and new opportunities to grow our business."

-- Silvia Bordoni, Business Manager at Credosoft

Näytä referenssi

ReferenssiReporting solution for mobile workforce

"Riimu has been a professional and flexible partner to work with. Their technical expertise is high and the quality of work is excellent. We look forward to working with them again in the future."

-- Mikko Hyvärinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Riimu Solutions - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Organisaatiot ovat yksilöllisiä ja me uskomme, että jokaisen organisaatiota palvelevan ratkaisun tulee olla yhtä ainutlaatuinen. Kehitystyön on oltava joustavaa, avointa ja vuorovaikutteista, ottaen huomioon asiakkaan erityistarpeet. Projektin lopputulosta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Nykypäivän nopeatempoisessa digitaalisessa ympäristössä oikea ja toimiva ohjelmisto voi nousta yrityksen menestyksen kannalta ratkaisevaan asemaan. Se ei synny sattumalta, vaan siihen tarvitaan omistautunut joukko ammattilaisia. Riimu on erikoistunut tukemaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Ohjelmistoarkkitehtuuri on digitaalisen palvelun pohjapiirros, jossa tulee huomioida ratkaisun eri osa-alueet ja niiden yhteys toisiinsa Se määrittää, miten järjestelmät toimivat yhdessä, miten tieto liikkuu ja miten varmistetaan suorituskyky, skaalautuvuus..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Ulkoasu on digitaalisen viestinnän ydin. Se on se voima, joka tekee ensivaikutelman, vangitsee katseen ja luo muistettavan brändin. Me luomme visuaalista vaikuttavuutta digitaalisissa tuotteissa ja palveluissa. Miksi valita meidät? Brändin rakentaminen:..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Integraatio on liiketoiminnan liima, joka yhdistää erilliset järjestelmät ja teknologiat yhdeksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Me mahdollistamme tämän saumattoman yhteistyön, jotta voit hyödyntää kaikkia resurssejasi täysimääräisesti. Suunnittelemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Agile-menetelmät ovat tiekarttamme muutokseen, joka mahdollistaa nopean reagoinnin ja joustavan projektinhallinnan. Me olemme tottuneet toimimaan ketterästi ja läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, mikä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan parempia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Kun aloitamme yhteistyön, käynnistämme käyttöliittymäsuunnittelun prosessin, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden pohjalta. Voimme suunnitella käyttöliittymän joko itsenäisesti, asiakkaan toiveiden mukaisesti tai yhteistyössä asiakkaan kanssa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Nykypäivän digitaalisessa ympäristössä uusien yleisöjen tavoittaminen mobiilisovellusten ja optimoitujen verkkopalvelujen avulla on välttämätöntä liiketoiminnan kasvulle. Poikkeuksellisten mobiilikokemusten luominen vaatii huolellista lähestymistapaa,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ohjelmistokehityspalveluita, jotka vastaavat monipuolisiin ja haastaviin teknisiin tarpeisiin. Rakennamme ohjelmistoja asiakkaan tarpeiden pohjalta, aina käyttäjää ajatellen. Projektien suunnittelu ja toteutus ovat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Liiketoiminnan menestyminen nykypäivän digitaalisessa maailmassa edellyttää luotettavaa ja tehokasta IT-infrastruktuuria. Avullamme varmistat, että tietosi ja järjestelmäsi toimivat optimaalisesti ja turvallisesti. Miksi valita meidät? Käyttäjät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Pilvialustat ovat olennainen osa nykyaikaista infrastruktuuria. Niiden avulla toteutat hankkeet ketterästi ja varmistat, että ratkaisusi ovat pitkäikäisiä, vikasietoisia ja vaivattomia ylläpitää. Riimun pilvi- ja SaaS-palvelut mahdollistavat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Me Riimulla autamme asiakkaitamme toimimaan verkossa tuottavasti ja tehokkaasti tuotteistettuja ratkaisuja ja oikeita teknologiavalintoja hyödyntäen. Räätälöitävän Business Web Application -palvelumme avulla voit odottaa ohjelmistoratkaisuja, jotka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Riimu Solutions - Referenssit

Riimu Solutions - Bloggaukset

 

Riimu Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku