Relator kokemuksia

Relator kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Relator Oy on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiOulun kaupungille selkeä tilannekuva EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimista toimenpiteistä

"Konsultoinnin ansiosta saimme selkeät kuvaukset puutteista sekä toimenpide-ehdotukset niiden korjaamiseksi. Lisäksi saimme vastauksia esille tulleisiin kysymyksiin"

-- Tapio Matinmikko

Näytä referenssi

ReferenssiRelator ylitti Tornatorin odotukset

"Valitsimme Relatorin yhteistyökumppaniksemme, koska heillä oli selkeä näkemys, miten projekti viedään läpi nopeasti ja onnistuneesti”tietohallintopäällikkö Mika Rieppo kertoo. ”Relatorin asiantuntijoiden osaaminen ja työskentelytapa vakuuttivat meidät. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja joustavaa”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kommentoi. ”Relator ylitti heihin asetetut odotukset”, tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen kertoo."

-- Juha Immonen, Mika Rieppo

Näytä referenssi

ReferenssiService-Flow valitsi Relatorin kumppanikseen palveluintegraatioiden salaustoimintojen kehittämiseen

"Relator oli luonteva valinta kumppaniksemme, koska heidän kokemuksensa tietoturvasta, tietoturvallisesta ohjelmistokehityksestä ja kriittisen tiedon hallinnasta on hyvin korkeatasoista ja meille kelpaa vain paras. – Sanna Haapio"

-- Sanna Haapio

Näytä referenssi

ReferenssiTietoturva luontevaksi osaksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin päivittäistä toimintaa

"Näkyvin hyöty henkilökunnallemme on ollut koulutukset ja uudistetut tietoturvaohjeet. Koulutuksista on tullut erinomaista palautetta. Koulutuksista on laadittu myös selkeät ja tiiviit videot, joiden avulla tietoturvakoulutus on mahdollista käydä läpi ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen koulutusympäristö ja selkeät ohjeet ovatkin avainasemassa henkilöstön tietoturvaosaamisen ylläpidon kannalta." – Markus Markkinen, tietoturvavastaava, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri "Projekti toteutettiin tehokkaalla työpajatyöskentelyllä. Relatorin asiantuntijat tekivät tarvittavat valmistelut ja vastasivat työpajojen toteutuksesta. Asiantuntijat ymmärsivät toimialamme erityispiirteet, joka laajan tietoturvaan liittyvän kokemuksen ohella edesauttoi sujuvaa yhteistyötä heti alusta lähtien. Lopputulos oli tavoitteiden mukainen ja onnistunut." – Markus Markkinen"

-- Markus Markkinen

Näytä referenssi

ReferenssiRelator toteutti Etelä-Savon maakunnan tietohallinnon valmistelustrategian

"Relator tarjosi kompaktia kokonaisuutta ja heillä oli hyvä näkemys meidän tarpeista", kommentoivat Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän tietohallintojohtaja Merja Ikäheimonen sekä maakuntauudistuksen ICT-projektipäällikkö Jukka Mielonen Etelä-Savon maakuntaliitosta. "Valmistelun avulla saimme selkeän kokonaiskuvan tulevasta maakunnasta. Yhteistyö oli erinomaista alusta saakka. Palvelu toimi ”avaimet käteen” periaatteella", kommentoi Jukka Mielonen."

-- Merja Ikäheimonen, Jukka Mielonen

Näytä referenssi

ReferenssiRelator tukee Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää tietosuojan kehittämisessä

"Yhteistyö Relatorin kanssa on sujunut vallan mainiosti", kommentoi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän tietosuojavastaava Antti-Olli Taipale. "Tällä yhteistyökuviolla on nopeasti saatu aikaan laajempaakin ymmärtämistä tietosuoja-asioissa niin asiantuntijoiden kuin johdonkin näkökulmasta", kommentoi Antti-Olli Taipale."

-- Antti-Olli Taipale, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän tietosuojavastaava

Näytä referenssi

ReferenssiKeski-Suomen sairaanhoitopiirille Contact Center-järjestelmään integroitu takaisinsoittolomake ja chat

"Yhteistyö Relatorin kanssa on ollut mutkatonta ja asiantuntijat ovat ottaneet tarpeemme huomioon erinomaisesti", kommentoi Sairaanhoitopiirille kommunikaatioratkaisuita tuottavan Istekki Oy:n palvelupäällikkö Veli-Pekka Leppänen."

-- Veli-Pekka Leppänen

Näytä referenssi

ReferenssiTiedon visualisointiratkaisuja sosiaali- ja terveysalan johtamiseen

"Relatorin toimiala- ja teknologiaosaamisen yhdistelmä teki heistä meille luonnollisen valinnan kumppaniksemme". Marko Holmavuo, COO, FCG Prodacapo Oy"

-- Marko Holmavuo, COO, FCG Prodacapo Oy

Näytä referenssi

Siirry Relator Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Relator Oy:n referenssit

Relator Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Ihmisen ja tietokoneen saumaton yhteistyö luo pohjan supertaloushallinnolle
Barack Obama saapuu Suomeen - Nordic Business Forum kerää liike-elämän ammattilaiset yhteen
Talouspäättäjät viitoittivat Basware Connectissa polkua ihmisen ja älykkään teknologian kohtaamisille

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia