Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yocto Linux – suunnittelija

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen huipputeknologian toimija, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme langattomien teknologioiden pioneereja tarjoten asiakkaillemme markkinoiden parasta tietotaitoa. Uusimpien teknologioiden osaaminen on kilpailuetumme – se tekee meistä halutuimman yhteistyökumppanin mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Bittiumilla on vahva tiimihenki ja kaveria-ei-jätetä – mentaliteetti. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Bittiumin Linux – suunnittelijana voit olla osana tulevaisuuden laiteläheisen ohjelmistojen kehityksessä; meillä pääset hyödyntämään oppimiasi taitoja ja ennen kaikkea kehittymään edelleen osaamisalueissasi sekä oppimaan uusia menetelmiä sekä teknologioita työsi ohessa. Jos tämä kuulostaa juuri sinunlaiseltasi tavalta tehdä työtä, viihdyt meillä varmasti! Kiinnostavan ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme myös hyvän työyhteisön, rennon ilmapiirin, ammattimaiset työkaverit, sekä laajat henkilökuntaedut..

Yleisellä tasolla tarvitset näitä taitoja ja osaamisia: 

  • Teknisen taustan (datanomi, insinööri)
  • Kokemusta softan kehittämisestä C/C++ ja Python-ohjelmointikielillä sekä tuoretta kokemusta sulautetun Linuxin ympäristöistä 
  • Linux-järjestelmäarkkitehtuurin ja komponenttien ymmärrystä (Kernel/User Space) 
  • Työkalujen, kuten BitBake (Yocto), Git, Jenking, Gerrit, GDB tai HW debugging (JTAG) tuntemusta 
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

 

Ota rohkeasti yhteyttä laittamalla hakemus ja CV jo tänään, aloitetaan keskustelu siitä, mikä voisi olla roolisi Bittiumilla!

 

Tervetuloa mukaan huipputeknologian maailmaan- jo yli 35 vuotta!

Bittium – Connectivity to be trusted.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 9.8.2022 - 12.9.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/yocto-linux-suunnittelija/1670648/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Python
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä