logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

XR-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusVuoden 2017 aikana XR-tiimimme on kasvanut kahdeksalla hengellä ja projektien määrä vuodesta 2016 on lähes kymmenkertaistunut. Nopeasta kasvusta johtuen tiimimme etsiikin jatkuvasti uusia työkavereita luomaan virtuaalista tulevaisuutta kanssamme!

Etsimme joukkoomme virtuaali- ja lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista aidosti kiinnostuneita kehittäjiä. Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta XR:n parissa työskentelystä sekä hyvää teknologista osaamista Unitysta sekä C#:sta. Näistä osa-alueista toivoisimme myöskin mahdollisia työnäytteitä hakemuksesi mukana. Työssä edellytetään lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Teknologista osaamistasi pääset hyödyntämään sekä kehittämään monipuolisten asiakasprojektiemme parissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa OptoFidelity, Valmet, Liikenneturva sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus. Tämän lisäksi kehitämme myöskin omia tuotteitamme, kuten Tarkka-sovellusta ja WorkspaceVR:ää. Työkavereinasi näissä projekteissa toimivat Suomen osaavimmat ja kokeneimmat XR-kehittäjät.

Työskentely meillä Leonidaksella on joustavaa ja luotamme asiantuntijoidemme ammattitaitoon. Voit itse päättää sinulle sopivat työvälineet sekä haluamasi tavan työskennellä joko etänä tai viihtyisästä toimistostamme käsin.

Kerromme mielellämme lisää työskentelymahdollisuuksistamme XR:n parissa. Sovitaan tapaaminen tai puhelinkeskustelu asian tiimoilta, silloin kun sinulle sopii!

Lähetä meille sähköpostia: jobs@leonidasoy.fi

Pinterest
Leonidas Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://leonidasoy.fi/tyopaikat/vrkehittaja/
Yhteydenotto: jobs@leonidasoy.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Leonidas Oy:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

Virtuaalitodellisuus
Lisätty todellisuus
unity3D