Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WordPress-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme Rekrytointi.com-tiimiimme kokenutta ja kunnianhimoista WordPress-kehittäjää 

Palvelemme rekrytoijia tavoittamaan osaajia Rekrytointi.com rekrytointimarkkinoinnin ja Suomen suurimman Rekrytointi.com Osaajapankin avulla. Palvelussa on pian jo 200 000 osaajaa. Olemme suositun suomalaisen LAURATM rekrytointijärjestelmän (SaaS-palvelu) toimittaja ja kehittäjä. Digitaalisilla palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 40 000 rekrytoinnissa. Yrityksemme omistavat suuret suomalaiset mediayhtiöt.

Etsimme asiakaslähtöistä verkkokehittäjää, joka hallitsee WordPressin ja WooCommercen salaisuudet. Toivomme, että sinulla on osaamista REST-API:sta ja hakukoneoptimoinnista. Toivomme sinun osaavan muokata nettisivujen ja verkkokaupan käyttöliittymät toimiviksi. Odotamme sinulta asiantuntemusta toteuttaa tuotepäälliköiden, graafisten suunnittelijoiden ja sisällöntuottajien ideoita teknisesti toimiviksi verkkopalveluiksi. Hakemamme henkilö on motivoitunut haasteiden ratkaisemisesta ja täydentää tiimiämme vahvalla asiantuntemuksella ja reippaalla joukkuepelaaja-asenteella.

Vaatimukset

 • Sinun kanssasi on mukava tehdä töitä.
 • Sinulla on usean vuoden kokemus WordPressistä kehittäjänä
 • Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot suomen tai englannin kielellä. Sinulla tulee olla vähintään perustason suomen kielen keskustelutaidot. Jos suomen kielesi ei ole täydellinen, sinun on halu oppia lisää.

Työssäsi tarvitsemasi teknologiat ja osaaminen

 • WordPress
 • REST-API
 • Woocommerce
 • PHP, Javascript, HTML, CSS, MySQL/MariaDB
 • Git
 • Kirjoitat kaunista koodia, tietysti linterin avulla

Näiden teknolofgieoiden osaamisesta on hyötyä

 • Unix
 • ACF
 • WPML, WPJM

 

Minkälainen työpaikka olemme?

LAURA Rekrytointi Oy on reilun parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö, jossa arvostamme toinen toisiamme. Työyhteisöömme on helppo tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. 

Toimistomme sijaitsee Pasilassa, vain 400 m päässä Triplasta eli kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Työskentelymallimme on joustava, käytössämme ovat hybridimalli ja liukuva työaika, joten työsi ei ole paikkaan tai aikaan sidottuja.

Panostamme näihin asioihin: työhyvinvointiin, jatkuvaan kehittymiseen, laadukkaisiin työvälineisiin ja työsuhde-etuihin. Olemme perheystävällinen yritys. Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haluaisimme kuulla sinusta ja osaamisestasi! Kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.

Lähetä ihmeessä hakemuksesi vaikka heti. Se on helppoa ja nopeaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ismo Kurri, puh. 040 5040 738, ma-pe kello 16-17.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja työnhakijoiden ja rekrytoijien avuksi. Asiakaskuntamme on laaja kattaen niin pieniä yrityksiä ja suuria pörssiyrityksiä kuin julkisia organisaatioitakin.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.3.2022 - 23.3.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/wordpress-kehittaja/1465639/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress
WooCommerce

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä