Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkoliiketoiminnan projektipäällikkö

post_image

RekryilmoitusVaimo auttaa sekä Suomessa että maailmalla tunnettuja yrityksiä menestymään verkkoliiketoiminnassa. Viimeiset kymmenen vuotta Vaimo Finland on toteuttanut vaativia verkkokauppaprojekteja sekä tarjonnut strategista konsultointia asiakkaille. Olemme viime aikoina laajentaneet palveluamme myös tuotetiedonhallintajärjestelmiin (PIM). Toistaiseksi suurin osa työstämme on verkkoliiketoiminnan ja verkkokauppojen kehitysprojekteissa. Toimintamme on koko ajan kasvavaa ja etsimme joukkoomme energistä projektipäällikköä.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on palava halu olla mukana vetämässä vaativia digitaalisen liiketoiminnan projekteja, kehittyä monikanavaisen e-kaupankäynnin asiantuntijana ja olla kehittämässä jatkuvasti parempia projektinhallinnan prosesseja yhdessä muiden Vaimon projektipäälliköiden kanssa. Sovit erinomaisesti tähän rooliin, jos kykenet johtamaan tiimiä verkkokauppaprojektien suunnittelussa, määrittelyssä ja toimituksessa sekä osaat toimia yhdessä konsulttien, arkkitehtien ja kehitystiimin kanssa (UX, Frontend, Backend, Integraatiot, Arkkitehtuuri, QA). Lisäksi sinulla on halua verkkokauppaprojektien scopen, budjetin ja aikataulun laatimiseen sekä näiden asioiden säännölliseen monitorointiin ja kommunikointiin asiakkaille. Projektitavoitteiden saavuttaminen aikataulussa ja budjetissa ovat sinulle intohimo sekä paineen alla työskentely saa sinut syttymään ja tuo sinusta parhaat puolesi esiin. 

Useamman vuoden kokemus vastaavien projektien vetämisestä antaa sinulle valmiudet tehtävässä onnistumiseen. Sinussa on insinöörimäistä teknistä ymmärrystä yhdistettynä yrittäjähenkisyyteen, pidät työskentelystä asiakasrajapinnassa ja asiakkaat ovat sinulle tärkeitä. Ymmärrät ohjelmistokehityksen eri vaiheet sekä tehtävät ja sinulla on järjestelmällinen tapa työskennellä. Olet ratkaisukeskeinen ja kanssasi on helppo hoitaa asioita. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. 

Projektipäälliköillä on myös mahdollisuus halutessaan osallistua uusien palveluiden kehittämiseen ja tuotteistamiseen, joiden osalta olemme tulevaisuudessa panostamassa erityisesti asiakaskohtaisiin analytiikan ratkaisuihin ja käyttäjäkokemusta parantaviin toteutuksiin. Eduksi katsomme kokemuksen verkkokauppa-alasta, yleisen kokemuksen IT-alasta, ihmisten johtamisesta ja kaikenlaisesta ihmisten valmentamiseen liittyvästä kokemuksesta. 

Arvostamme henkilön luonteessa aitoutta, rohkeutta, draivia ja intoa henkilökohtaiseen kehittymiseen. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen pelikentän ja mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme tärkeitä hankkeita ja aidosti tukemaan heitä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Mukavan työyhteisön ja parhaiden työkavereiden lisäksi tarjoamme myös lounas- ja virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli koet, että olisit juuri oikea henkilö tähän tehtävään, lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian.

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/82641-vaimo-verkkoliiketoiminnan-projektipaallikko-oulu-helsinki/
Yhteydenotto: annuli.perttunen@vaimo.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Omat tagit

IT-rekrytointi
rekry
Rekryilmoitus
avoin työpaikka
työpaikkailmoitus
työpaikka
Vaimo
Vaimo Finland
verkkokauppa
verkkokaupparatkaisu
verkkokauppa-alusta
Verkkoliiketoiminta

Vaimo Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä