Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkoliiketoiminnan konsultti

post_image

RekryilmoitusVaimo auttaa sekä Suomessa että maailmalla tunnettuja yrityksiä menestymään verkkoliiketoiminnassa. Viimeiset kymmenen vuotta Vaimo Finland on toteuttanut vaativia digitaalisen kaupankäynnin projekteja sekä tarjonnut strategista konsultointia asiakkaille. Olemme viime vuosina laajentaneet palveluitamme myös esimerkiksi tuotetiedonhallintajärjestelmiin (PIM), integraatioalustoihin sekä markkinoinnin automaatioon. Toistaiseksi suurin osa työstämme on verkkoliiketoiminnan ja verkkokauppojen kehitysprojekteissa.

Toimintamme on koko ajan kasvavaa ja etsimme joukkoomme energistä verkkoliiketoiminnan konsulttia.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on palava halu olla mukana vetämässä vaativia digitaalisen liiketoiminnan hankkeita yhdessä muiden Vaimolaisten kanssa. Innostut siitä, että saat toimia yhdessä muiden konsulttien, arkkitehtien, projektipäälliköiden ja kehitystiimin kanssa (UX, Frontend, Backend, Integraatiot, Arkkitehtuuri, QA).

Useamman vuoden kokemus ja vahvat näytöt tuloksellisesta työstä vastaavassa roolissa antaa sinulle valmiudet tehtävässä onnistumiseen. Olet vahva verkkoliiketoiminnan kehittäjä, omaat vähintään perustason ymmärryksen yleisimmistä verkkoliiketoiminnan teknologioista, pidät työskentelystä asiakasrajapinnassa ja asiakkaat ovat sinulle tärkeitä. Olet ratkaisukeskeinen ja kanssasi on helppo hoitaa asioita. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.

Vastuualueita

  • Työpajojen fasilitointi
  • Konsultointiohjelmien läpivienti
  • Johda projektien esiselvitys-/määrittelyvaiheita ja yhdessä UX-suunnittelijan, ratkaisuarkkitehdin ja projektipäällikön kanssa auta asiakasta tekemään oikeita strategisia ja teknisiä valintoja
  • Kehitä ja sparraa asiakkaan verkkoliiketoiminnan tavoitteita, mahdollisuuksia ja kehityshankkeita
  • Auta asiakkuuspäälliköitä ja myyntiä haarukoimaan oikeita ratkaisuehdotuksia asiakkaille

Pääset myös osallistumaan uusien palveluiden kehittämiseen ja tuotteistamiseen, joiden osalta olemme tulevaisuudessa panostamassa erityisesti asiakaskohtaisiin analytiikan ratkaisuihin ja käyttäjäkokemusta parantaviin palveluihin ja teknologioihin.

Arvostamme henkilön luonteessa aitoutta, rohkeutta, draivia ja intoa jatkuvaan kehittymisseen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen pelikentän ja mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme tärkeitä hankkeita ja aidosti tukemaan heitä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Mukavan työyhteisön ja parhaiden työkavereiden lisäksi tarjoamme myös lounas- ja virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli koet, että olisit juuri oikea henkilö tähän tehtävään, lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian.

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/84893-vaimo-verkkoliiketoiminnan-konsultti-oulu-helsinki/
Yhteydenotto: marko.rytkonen@vaimo.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Omat tagit

Vaimo
Vaimo Finland
verkkokauppa
verkkokauppa-alusta
verkkokaupparatkaisu
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
rekrytointi
avoin työpaikka
työpaikkailmoitus
työpaikka

Vaimo Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä