Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkokaupan asiakaspalvelun ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusOletko ongelmien ratkaisija? Kiinnostaako myös e-liiketoiminta? Tule ketterään tiimiimme auttamaan asiakkaitamme verkkokauppaympäristöjen tuki- ja pienkehitystehtävissä. Digialla on nyt haussa osaava VERKKOKAUPAN ASIAKASPALVELUN OHJELMISTOKEHITTÄJÄ ensisijaisesti Vaasan toimipisteeseen (myös Tampere, Turku tai Helsinki ovat mahdollisia).

Tulet osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen Jatkuvista Palveluista. Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme erilaisissa verkkokaupan häiriötilanteissa ja pienkehitystehtävissä. Tiimissämme pääset käyttämään ohjelmointitaitojasi monipuolisessa tehtäväkentässä ja kehittymään nopeasti kasvavan verkkokauppa-alustan (Magento) ohjelmoinnin asiantuntijaksi.

Toivomme sinulta osaamista seuraavista: PHP, MySQL, Linux, JavaScript, CSS. Aiempi eCommercen kokemus tai ainakin vahva kiinnostus on plussaa. Olet nopea oppimaan ja sinulla on vankkumattoman positiivinen asenne. Haluat ratkoa asiakkaittemme ongelmia yhdessä heidän kanssaan. Osaamisesi on monipuolinen ja työskentelet itsenäisesti. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, ruotsin kielen taito on avuksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää itseäsi mielenkiintoisten työtehtävien parissa sekä paikan osaavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa kehitystiimissä. Tule työkaveriksemme kasvavaan ja kehittyvään digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritykseen, missä pääset työskentelemään suurten referenssiasiakkaiden kanssa ja saat olla mukana ainutlaatuisten asiakaskokemusten rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä, joten tarjoamme myös joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Hae 31.1.2018 mennessä! Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä: Arto Hietaharju, p. 040 775 9775 tai arto.hietaharju@digia.com.

Pinterest
Digia Oyj

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku, Vaasa
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/verkkokaupan-asiakaspalvelun-ohjelmistokehittaja/

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on