Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija / Clojuristi, Evolta

post_image

RekryilmoitusEtsimme kasvavaan tiimiimme modernista ohjelmistokehityksestä innostunutta Clojure-gurua, tai guruksi haluavaa ohjelmistokehittäjää Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun.

Evoltan Lupapiste-palvelu on rakennetun ympäristön sähköisen asioinnin edelläkävijä, joka on toteutettu valtaosin Clojurella.

Tehtäväsi meillä koostuvat laaja-alaisesta ohjelmointikehityksestä eri ohjelmistojen parissa. Osallistut myös kehitystarpeiden tekniseen määrittelyyn, teet ohjelmistokehitystä palvelun kaikilla tasoilla, kirjoitat hyviä testejä ja katselmoit työtovereidesi koodia. Tarvittaessa määrittelet myös uudelle mikropalvelullesi Ansible-infrakonfiguraatiot. Välillä toimit myös ”sheriffinä” hoitaen Lupapisteen palvelutuen kanssa tukitikettien selvittelyä, juoksevia asioita ja pieniä bugikorjauksia. Roolissasi pääset aidosti vaikuttamaan hallinnon tehostumiseen ja kymmenien tuhansien ihmisten elämään. Lähdekoodi julkaistaan avoimella lisenssillä ja on nähtävissä Githubissa.

Meillä pääset osaksi 25 hengen tiimiä, joka tukee ja sparrailee toisiaan arjessa. Aloitat meillä tutustumalla Lupapisteen liiketoimintaan ja arkkitehtuurin sekä uusiin työkavereihisi, jotka toimivat kolmella eri paikkakunnalla. Pääset oppimaan uutta ja omaksumaan rakennusvalvonnan ja muiden kuntatoimintojen domain-osaamista. Halutessasi osallistut myös kansainvälisten tarjousten ja projektien suunnitteluun sekä toteutukseen. Meillä pääset kehittymään suuntaan johon intohimosi sinua johdattelevat – esimerkiksi arkkitehdiksi, kehitystiimin vetäjäksi, projektipäälliköksi tai osaksi kansainvälisiä tiimejä yrityksen kasvun myötä.

Olet tunnistanut itsessäsi

  •   Intohimon ja halun kirjoittaa kaunista laadukasta koodia Clojurella. JavaScriptin osalta halu riittää.
  •   Janon uusien teknologioiden ja menetelmien oppimiseen.
  •   Halun kehittää SPA-arkkitehtuurillisia verkkosovelluksia.
  •   Start-up henkisyyttä, eli arvostat tiimityötä ja ymmärrät tiimin yhteispelin merkityksen yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.
  •   Halun rakentaa ja kehittää pitkäjänteisesti sähköisen lupa-asioinnin palvelualustaa.
  •   Sopivan määrän rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan.

Arvostamme myös seuraavien asioiden tuntemista, mutta emme odota että olet valmis tekijä: ClojureScript-front-end-ohjelmointi, Java, JVM, Knockout-js-kirjasto, SASS, CSS, Elasticsearch, XML/XSD, Ansible, Jenkins, Robot Framework, Linux-palvelinten hallinta, paikkatieto-osaaminen (esim. OpenLayers), tietoturvaosaaminen ja sähköinen allekirjoittaminen. Ruotsin kielen taito on myös plussaa suomen- ja englanninkielen lisäksi.

Tule mukaan tiimiin

Pääset mukaan ainutlaatuiseen tarinaamme, kun digitalisoimme Suomea rakennetun ympäristön sähköisillä palveluilla. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen parhaalla paikalla, Technopolis Yliopistonrinteen uusimmassa siivessä. Lisäksi valittavanasi on myös näköalatoimistomme Helsingin Töölönlahdella tai Oulun Rotuaarilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen careers(a)evolta.fi, otsikkoon “Clojuristi”.

Kysy lisätietoja tehtävästä rekrytoivalta esimieheltä Ilkka Mattilalta puh. +358 44 558 2494 tai osoitteesta ilkka.mattila@evolta.fi

Pinterest
Solita Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu, Tampere
Linkki: https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/vanhempi-ohjelmistosuunnittelija-clojuristi-evolta/
Yhteydenotto: ilkka.mattila@evolta.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Solita kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Tietoturva

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Clojure
Java
Javascript
Linux

Omat tagit

Jenkins
ansible
Elasticsearch
CSS
SaSS
Robot Framework
JVM
Knockout-js

Solita Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Solita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä