Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusia ammattilaisia Netumin tiimiin

post_image

RekryilmoitusEtsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia Netumin tiimiin.

Haemme säännöllisin väliajoin muun muassa ohjelmistokehittäjiä, data- ja analytiikkaosaajia, järjestemäasiantuntijoita, tiedolla johtamisen konsultteja, projektipäälliköitä sekä kyberturvallisuuskonsultteja.

Löydät Netumin kaikki avoimet työpaikat osoitteesta https://www.netum.fi/avoimet-tyopaikat/. Meille voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 400 osaajaa ympäri Suomen.

Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja ja liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita sekä johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Mitä tarjoamme?

Työilmapiirimme on rento ja meillä on mukavaa olla töissä. Panostamme myös osaamisen kehittämiseen ja jokainen netumilainen saa käyttää 6% työajastaan asiantuntijuutensa kehittämiseen. Meillä suoritat myös halutessasi alan arvostettuja sertifikaatteja. Lisäksi pääset vaikuttamaan laajasti työvälineisiisi ja käytössäsi on kattava paketti erilaisia henkilöstöetuja, kuten lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus.

Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin, jonka lisäksi järjestämme mukavia pientapahtumia ympäri vuoden. Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä. Työpaikan sijainnin suhteen olemme kuitenkin joustavia ja todellisuudessa meitä netumilaisia löytyy aivan ympäri Suomea.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti
Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Avoin hakemus
työpaikkailmoitus
IT-rekrytointi

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä