Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työharjoittelija, myynti/markkinointi

RekryilmoitusKiinnostaako sinua oman osaamisesi kehittäminen käytännön työssä ja työskentely maailman johtavien konevalmistajien kanssa huipputeknologian parissa? Mitäs sanot kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja mahdollisuuksista osallistua liiketoiminnan kehitystehtäviin? Jos mielenkiintosi heräsi, kannattaa lukea tämä ilmoitus loppuun!

Haemme työharjoittelijaa/kesätyöntekijää kesäksi 2023 Epecin myynti-tiimiin oppimaan ja kehittymään alan rautaisten ammattilaisen kanssa. Jotta voimme tarjota sinulle riittävän tuen ja opastuksen työhösi, vaatii tämä tehtävä säännöllistä läsnäoloa jollakin toimipisteistämme (Seinäjoki, Tampere, Turku), lähellä muuta tiimiä.

Mitä harjoittelu/kesätyö pitää sisällään?

Myynnin tiimissä pääset tukemaan käynnissä olevia myynti-casejä, markkinointi-aktiviteetteja sekä liiketoiminnan kehitystehtäviä. Osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan voit saada myös itsellesi vedettäväksi omia pieniä kehitysprojekteja. Tehtäviin voi kuulua myös markkinatutkimusten tekoa, talon sisäistä ja tiimien välistä yhteistyötä sekä operatiivista suunnittelua. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta, sillä Epecillä harjoittelijat pääsevät käsiksi oikeisiin töihin!

Mitä odotamme sinulta?

Tämä harjoittelu on suunnattu korkeakouluopiskelijalle, jolla on työharjoittelu tai kesätyöpaikka hakusessa. Tehtävää voi hoitaa monenlaisella koulutustaustalla – tärkeintä on luontainen kiinnostus liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin. Katsomme eduksesi, jos sinulla on ymmärrystä elektroniikasta tai sovelluskehityksestä. Tässä työssä on tultava erinomaisesti toimeen englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Miksi meille kannattaa hakea?

Tarjoamme harjoittelijoillemme mielenkiintoisia aiheita opinnäyte- ja diplomitöille. Olemme työnantajana aidosti kiinnostuneita pitkäaikaisesta yhteistyöstä kanssasi! Harjoitteluajalta maksettavan harjoittelijapalkan lisäksi saat käyttöösi Epecin henkilöstöetuja, mm. työterveyshuollon sekä ePassi liikunta- ja kulttuuriedun.

Miten jatketaan?

Lähetä hakemuksesi työharjoitteluun tai kesätöihin Epecin urasivuston kautta 5.2.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulevan tiimisi esihenkilö, Senni Huutera (0500 664 704) / senni.huutera@epec.fi

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2023 - 5.3.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2355004-tyoharjoittelija-myynti-markkinointi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä