Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työharjoittelija, laatu/ympäristö

RekryilmoitusKiinnostaako sinua oman osaamisesi kehittäminen käytännön työssä ja työskentely maailman johtavien konevalmistajien kanssa? Mitäs sanot näköalapaikasta huipputeknologian aallonharjalla, loistavien työkaverien ympäröimänä? Jos mielenkiintosi heräsi, kannattaa lukea tämä ilmoitus loppuun!

Haemme harjoittelijaa laatu- ja ympäristötehtäviin toimimaan hankintatiimin ja tuotannon tukena erilaisissa laatu- ja ympäristötehtävissä. Päätoimipisteemme ja tehdas sijaitsee Seinäjoella, mutta voit sijoittua myös Tampereen toimistollemme, tällöin työ vaatii toisinaan matkustamista tehtaalle Seinäjoelle.

Mitä harjoittelu/kesätyö pitää sisällään?

Työpäiväsi koostuu monipuolisista laatu- ja ympäristötehtävistä liittyen tuotteisiin ja materiaali/laatuvaatimuksiin, sisältäen mm. selvityksistä, raportointia, tiedon keräämistä ja syöttämistä erilaisiin järjestelmiin. Pääset mukaan kehittämään prosesseja ja toimintatapoja yhdessä asiantuntijoidemme sekä konsernin asiantuntijoiden kanssa. Yhteydenpito eri sidosryhmiin kuuluu olennaisena osana työhösi. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta, sillä Epecillä harjoittelijat pääsevät käsiksi oikeisiin töihin! Harjoittelujakson aikana pääset myös verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ja tutustumaan muihin harjoittelijoihimme.

Mitä odotamme sinulta?

Harjoittelupaikat on suunnattu amk- ja yliopisto-opiskelijoille, joilla on vielä suorittamatta tutkintoon sisällytettävä harjoittelujakso. Opiskelutaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, tekninen tai ympäristöalalta. Sinulla olisi hyvä olla prosessimainen ajattelutapa ja kiinnostusta standardien ymmärtämiseen. Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on vaatimus tehtävässä pärjäämiseen. Alan opintojen lisäksi odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa halua oppia uutta.

Miksi meille kannattaa hakea?

Tarjoamme harjoittelijoillemme mielenkiintoisia aiheita opinnäyte- ja diplomitöille. Olemme työnantajana aidosti kiinnostuneita pitkäaikaisesta yhteistyöstä kanssasi! Harjoitteluajalta maksettavan harjoittelijapalkan lisäksi saat käyttöösi Epecin henkilöstöetuja, mm. työterveyshuollon sekä ePassi liikunta- ja kulttuuriedun.

Miten jatketaan?

Lähetä hakemuksesi työharjoitteluun tai kesätöihin Epecin urasivuston kautta 5.2.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eveliina Vesamäki (Quality Manager), eveliina.vesamaki@epec.fi / 040 674 1558

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2023 - 5.2.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2355027-tyoharjoittelija-laatu-ymparisto

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä