logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tuotepäällikkö, taloushallinto

post_image

RekryilmoitusHaemme vahvan taloushallinnon taustan omaavaa henkilöä vahvistamaan taloushallinnon ohjelmistotuotteemme kehitystä. Tule mukaan automatisoimaan yritysten taloushallintoa ja sitä kautta auttamaan asiakkaitamme menestymään! Jos sinulla on laaja kokemus taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi tilitoimistosta tai kirjanpitäjän tehtävistä ja olet kiinnostunut kehittämään taloushallinnon prosesseja ja seuraamaan mm. lainsäädännössä tai verotuksessa tapahtuvia muutoksia liittyen yritysten toimintaan, voit olla hakemamme henkilö!

Tehtävässäsi sinulla on keskeinen rooli Maestro Taloushallinnon kilpailukyvyn ja laadun varmistamisessa. Roolissasi hallinnoit taloushallinnon ohjelmistomme pidemmän tähtäimen roadmapia, käsittelet eri tahoilta tulevia kehitystoiveita, suunnittelet tuotteiden ominaisuuksia ja koordinoit myös tuotteisiin liittyviä ongelmanselvityksiä ja -korjauksia. Teet yhteistyötä kehitystiimien, asiakaspalvelun, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tarvittaessa olet myös mukana myyntiprojekteissa suunnittelemassa kokonaisratkaisuja asiakkaillemme.

Työssäsi tarvitset laajaa näkemystä yrityksen taloushallinnon prosesseihin ja kykyä ideoida kestäviä ratkaisuja sähköisen liiketoiminnan tarpeisiin. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen kielellä, muut kielet ovat plussaa. Kokonaisuuksien hallinta, sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ovat avainasemassa tehtävässä onnistumiseksi.

Mitä arvostamme:

  • 5+ vuoden kokemusta yrityksen taloushallinnosta ja taloushallinnon järjestelmien käytöstä
  • kykyä pukea monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään muotoon
  • mielenkiintoa tuotekehitystä, ohjelmistoalaa ja tekniikkaa kohtaan
  • oma-aloitteista ja kehittymishaluista asennetta
  • positiivista asennetta ja intoa opetella uutta

Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön kokemusta yritysten kirjanpidon hoitamisesta sekä mielellään myös palkanlaskennasta. Kokemus tilitoimistotyöskentelystä ja/tai Maestron ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on avoinna joko Lappeenrannan, Savonlinnan tai Helsingin toimipisteissämme. Ajoittainen etätyöskentely on mahdollista.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saavuttua, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa laittaa hakemus saman tien!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Tuotekehitysjohtaja Lasse Äijö, puh. +358 207 505 707, lasse.aijo(at)maestro.fi
Pinterest
Mediamaestro Oy

Tietoja

Hakuaika: 27.2.2018 - 18.3.2018
Sijainti: Helsinki, Lappeenranta , Savonlinna
Linkki: https://www.maestro.fi/ura/taloushallinnon-tuotepaallikko/
Yhteydenotto: lasse.aijo@maestro.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Mediamaestro Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto