Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tuotepäällikkö IT-järjestelmien myyntiin - Elkome Systems Oy

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään tai Kangasalan toimipisteeseemme. Toimit osana tietotekniikan myyntitiimiä. Tehtävänäsi on teollisuustietokoneiden, näyttöjen ja erilaisten verkkolaitteiden myynti.

Tuotepäällikkönä vastaat nimetyistä tuoteryhmistä, päämiesyhteyksistä, asiakassuhteiden ylläpidosta ja uusien asiakkaiden hankinnasta. Toimit asiantuntijana, etsit ratkaisuja asiakkaiden tietoteknisiin ongelmiin. Vastaat omasta myyntibudjetista ja sinulle nimetyistä asiakkaista.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä myyntikokemusta tekniseltä alalta. Eduksi katsotaan osaaminen esimerkiksi tietokoneista, verkkolaitteista, komponenteista tai ohjelmistoista.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Kykenet asiantuntemusta vaativaan aktiiviseen myyntityöhön ja viihdyt paremmin asiakkaiden luona kuin toimistolla. Oma auto ja englanninkielen taito ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvät päämiehet ja tuotteet sekä kannustavan ilmapiirin.

Lisätietoja antaa Jari Immonen 0400 485 222 tai Juhani Yrjänä 0400 625 645. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com. Haku on avoinna toistaiseksi.

___

Elkome Systems Oy on teollisuuden tietotekniikkaan ja IoT-järjestelmiin erikoistunut yritys. Tavoitteemme on tehostaa asiakasyritystemme toimintaa ja laadunhallintaa. Tuomme maahan alan parhaita tuotteita sekä valmistamme asiakaskohtaisia järjestelmiä. Asiakkaitamme ovat pääosin suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme osa Elkome Group Oy –konsernia joka on toiminut Suomessa jo yli 30 vuotta. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.elkome.com

Pinterest
Elkome Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Hyvinkää, Kangasala
Linkki: http://www.elkome.com/rekrytointi/tuotepaallikko-it-jarjestelmien-myyntiin/
Yhteydenotto: rekrytointi@elkome.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Elkome kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

teollisuustietokoneet
näytöt
verkkolaitteet

Elkome Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Elkome kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen