Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TUOTEKEHITYKSEN PÄÄSUUNNITTELIJA, HÄMEENLINNA

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä yksiköstä: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Haemme nyt Hämeenlinnaan 

TUOTEKEHITYKSEN PÄÄSUUNNITTELIJAA

Land Operations ajoneuvopuolen järjestelmien tuotekehitykseen.

Tehtävässä vastuullasi on ottaa ajoneuvopuolen RAS/C4I tutkimuksen osa-alueesta vetovastuu, tehdä kansainvälisen hankkeemme tutkimus- ja raportointityötä sekä vahvistaa yleisesti tuotekehityksemme teknologista osaamistamme Robotic Autonomous System (RAS) sekä Command, Control, Communications, Computers, and Intelligence (C4I) osa-alueilla tulevaisuudessa. 

Päivittäisessä tekemisessä vastaat asiantuntijatiimin työskentelystä tällä osa-alueella ja huolehdit projektien sekä resurssien hallinnasta. Vastuullasi on järjestelmien sekä tekniset, että arkkitehtuuriset, esim. sensori-, radiojärjestelmät, käyttöliittymät ja niiden integrointi ajoneuvoihin, määrittelyt. Sinulla on automatisoinnin, itseohjautuvuuden sekä robotiikan kehitykseen omistajuus, ja vastaat niiden parissa tehtävästä simuloinnista sekä testauksesta. Osallistut vahvasti järjestelmien ja konseptien kehitykseen, niiden arviointiin ja valintaan sekä tulevaisuuden kehityspolkujen määrittämiseen ja luomiseen uusien tuotteiden kehitysprojekteissa. Tulevaisuudessa myös vastuu tiimin kehittämisestä saattaa kuulua pöydällesi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on raporttien ja dokumentaation laadinta, joka kulkee tässä roolissa vahvasti rinnalla kaikessa tekemisessä. 

Etsimme rooliin yhteistyökykyistä ja rohkeaa persoonaa, jolla on oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote. Pystyt toimimaan vahvasti niin kansainvälisten kuin oman talonkin sidosryhmien kanssa, eikä tämä tuota sinulle isommin päänvaivaa. Tekniseltä taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkö-, automaatio-, elektroniikka- tai tietotekniikka-alan henkilö, jolle on jo kertynyt kokemusta tämän kaltaisista tehtävistä esimerkiksi liikkuvien koneiden ja laitteiden järjestelmien parista, tai tutkimuspuolen tehtävistä. Tehtävässä ennen kaikkea painottuu aikaisempi kokemus tuotekehitysprojekteista. Eduksi katsomme C++ ja Python ohjelmistokielien ymmärtämisen.

Miksi Patria?

1.   Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2.   Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3.   Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4.   Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Hämeenlinna ja toissijainen Tampere. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä!

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 8.12.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Tina (tina@porkkanajakeppi.fi), soittoajat keskiviikkoisin klo 10–12 p. 050 465 7404 ja Enni, soittoajat 23.11. klo 14 – 15:30, 28.11. klo 9 – 10:30 sekä 2.12. klo 13–15 p. 040 630 8125.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 16.11.2022 - 8.12.2022
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/tuotekehityksen-paasuunnittelija-hameenlinna/1843431/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä