Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tulevaisuuden suunnitteluratkaisukonsultti

post_image

RekryilmoitusKaikki mikä voi, digitalisoituu. Niin myös johtaminen. Olemme nyt vahvistamassa tiimiämme uusilla innostuneilla ja liiketoimintalähtöisillä suunnitteluratkaisujen osaajilla Helsingissä, Tampereella tai Oulussa.

Solitalla toimit liiketoiminnan suunnitteluratkaisujen asiantuntijana eli työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa tavoitteenasi rakentaa juuri heidän liiketoimintamallinsa mukaisia suunnittelujärjestelmiä. Työsi sisältö voi vaihdella päivästä riippuen aina tuotantoprosessien mallintamisesta kirjanpitolain säädösten tulkintaan. Yhtenä päivänä saatat olla pitämässä työpajaa talousjohdolle, seuraavana taas tulkkaamassa tekemääsi allokointilaskentaa controllerille. Ymmärrät siis ottaa huomioon loppukäyttäjän näkökulman. Pidät erityyppisistä työtehtävistä, etkä pelkää kääriä hihoja, vaikka eteen tulisikin monimutkaisia teknisiä haasteita tai uuden teknologian opettelua. Ennen kaikkea pidät kuitenkin ihmisten kanssa työskentelystä. Olet asiakkaan luottohenkilö, johon voi ottaa yhteyttä aina tarpeen tullen, myös projektin jälkeenkin.

Meillä pääset työskentelemään Suomen kovimpien suunnitteluratkaisukonsulttien kanssa alansa johtaville asiakasyrityksille. Kehittävien työtehtävien lisäksi tarjoamme asiantuntijoillemme monipuoliset lisäkoulutusmahdollisuudet. Saat ympärillesi reilun 100 hengen analytiikan asiantuntijoiden joukkueen lisäksi myös ohjelmistokehityksen, strategiakonsultoinnin, designin ja projektinhallinnan ammattilaiset.

ARVOSTAMME OSAAMISESSASI SEURAAVIA ASIOITA

  • Intohimoa ja kiinnostusta liiketoiminnan suunnitteluun (tai esim. johonkin seuraavista: business controlling, johdon laskentatoimi, liiketoimintaprosessien kehittäminen, data-analytiikka)
  • Olet pyöritellyt Exceliä peruskaavoja pidemmälle tai käynyt jonkun perusohjelmointikurssin
  • Koulutustaustaa kauppatieteistä, tuotantotaloudesta tai tietotekniikasta
  • Aiempi työkokemus esim. taloushallinnossa auttaa alkuun pääsemisessä

Emme oleta, että olisit toiminut liiketoiminnan suunnittelun parissa aiemmin. Tästä ei kuitenkaan ole haittaa, kuten ei muustakaan konsultointi-, Business Intelligence- tai Master Data -työkokemuksesta.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Yli 100 analytiikan huippuosaajaa kollegoina antavat sinulle perspektiiviä alan kehittymiseen Suomessa. Vieressäsi istuu aina välittävä kollega, joka on valmis sparrailemaan ongelmatilanteiden selvittämiseksi.

HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi 27.8.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne osoitteesta janne.nikkola@solita.fi tai puhelimitse +358 50 438 1612 ja Ville osoitteesta ville.nousimaa@solita.fi tai puhelimitse +358 44 339 8665 keskiviikkoisin 12.7. alkaen klo 10-11.00 hakuajan päättymiseen asti.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, jotta pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset myös todentamaan osaamisesi pienen harjoitustyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Pinterest
Solita Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu, Tampere
Linkki: https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/tulevaisuuden-suunnitteluratkaisukonsultti/
Yhteydenotto: janne.nikkola@solita.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Solita kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Master Data MDM

Omat tagit

liiketoiminnan kehittäminen
Liiketoiminnan suunnittelu ja seuranta
business controlling
laskentatoimi
suunnitteluratkaisukonsultti

Solita Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Solita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta