Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tule Perfektiolle digitalisoimaan maailma!

post_image

RekryilmoitusMoi! 

Rupeaako perinteinen konsulttityö kyllästyttämään, mutta tuotetalokaan ei välttämättä kiinnostaisi? Olisiko mukavaa, kun projektin lomassa pääsisi ottamaan parin päivän irtiottoja Suomessa tai ulkomailla aivan uudenlaisen ongelman ratkaisemisen parissa? Kiinnostaisiko sinua välillä ajatella itse, ei vain tehdä sitä mitä middle management käskee?

Me Perfektiolla teemme juuri tätä: teemme digitaalisia palveluita asiakkaillemme ja rakastamme hackathoneihin osallistumista ( https://en.wikipedia.org/wiki/Hackathon ). Me koemme hackathonit erittäin hyväksi tavaksi pysyä teknologioiden aallonharjalla, ajatella laatikon ulkopuolelta ja tehdä irtiottoja normaalista työskentelystä. Hackathoneissa pääsee myös tutustumaan erilaisiin teollisuudenaloihin, jotka eivät välttämättä tule ensimmäisenä mieleen perinteistä sovelluskehitystä miettiessä. Oletko esimerkiksi ikinä käynyt tutustamassa sementtitehtaaseen tai Ahvenanmaan verotukseen? 

Haluamme löytää kaikille työntekijöillemme mielekästä tekemistä startup-henkisestä spin-off -yrityksen perustamisesta, tuotekehityksen kautta perinteiseen konsultointiin. Meillä jokainen saa vastuuta ja vapautta: jokainen on mukana kehittämässä yritystämme eteenpäin, ja jokainen valitsee työvälineensä itse. Pyrimme viimeiseen asti välttämään “lone wolf” -projekteja Länsi-Espoon perällä. Tahdomme, että olet osa tiimiä etkä vain joku kaveri joka käy toimistolla kerran kuussa.

Olemme monimuotoinen tiimi palvelumuotoilijoista backend-kehittäjiin. Mitä tahansa osaamisesi onkaan, tahdomme kuulla sinusta lisää. Löydämme varmasti mielekästä tekemistä niin modernille React-osaajalle ja vielä koulun penkillä olevalle juniorille, kuin paatuneelle legacykoodarille. Meille asenne on tärkein.

Tsekkaa tarkemmat tiedot nettisivuiltamme ( https://www.perfektio.fi/rekry ) ja kerro meille itsestäsi ja siitä mitä toivoisit työpaikaltasi!

Rakkain terveisin,

Perfektion Meemifakiirit

PS. Jos hackathonit eivät sinua jostakin syystä kiinnosta, ei se mitään. Haluamme silti kuulla sinusta lisää!

Pinterest
Perfektio Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.perfektio.fi/rekry
Yhteydenotto: rekry@perfektio.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Perfektio kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Android
iOS
Angular
Node.js
React
React Native
Ruby on Rails
C#
Clojure
Java
Javascript
Python

Perfektio Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Perfektio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä