Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tule ohjelmistokehittäjäksi Perfektiolle

RekryilmoitusPerfektio on vuonna 2016 yhdessä tekemisen ilosta perustettu ohjelmistoyritys Helsingissä. Toimintamme perustuu hyvin hoidettuihin asiakas- ja yhteistyösuhteisiin, asiakaslähtöisiin teknologiavalintoihin, innovatiivisiin ratkaisuihin sekä yrittäjähenkisyyteen. Pidämme itsemme ajan tasalla muuttuvan maailman uusimmista mahdollisuuksista vastataksemme parhaalla mahdollisella tavalla sekä asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin että yhä nopeammin muuttuvan maailman vaatimuksiin. Etsimme nyt uutta työkaveria, jo työkokemusta alalta kerryttänyttä ohjelmistokehittäjää, aloittamaan Perfektiolla tänä keväänä. Tulet olemaan osa meidän osaavaa ja taitavaa, mukavaa ja empaattista sekä hauskaa että memestelevää työporukkaa. Jos tämä kuulosti hyvältä, niin lue eteenpäin.

Ohjelmistokehittäjän työnkuva

Ohjelmistokehitystyö tulee olemaan pääroolissa työssäsi. Muita tärkeitä osa-alueita ovat ystävällinen ja ammattimainen asiakaskommunikaatio, hyvin toimiva tiimityöskentely sekä erilaiset ohjelmistokehitysprosessien palaverit. Mikäli olet aiheesta enemmänkin kiinnostunut, voit ottaa myös isompaa roolia kehitystyön käytänteiden, prosessien ja työkalujen kehittämisestä.

Ohjelmistokehittäjän työn ytimessä ovat luonnollisesti asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen sekä asiakastyytyväisyys. Meille tärkeää on kuitenkin myös sinun ammattitaitosi kehittyminen sekä yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen ja muiden tiimiläisten auttaminen haastavissa tilanteessa. Tarvittaessa saat varmasti apua myös muilta Perfektiolaisilta, sillä hyvin hoidetut suhteet niin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin kuin työtovereihin ovat meille tärkeitä.

Työskentelemme joustavasti, normaalioloissa enimmäkseen omalla toimistolla ja näin korona-aikana pääasiassa etänä. Teemme työtä omistautuneesti, työkavereita arvostaen ja tukien. 

Ohjelmistokehittäjän työn edellytykset

Onnistut työssäsi, kun sinulla on kyky toimia teknisenä projektijohtajana, eli tehdä päätöksiä teknologiavalinnoista ja arkkitehtuuriratkaisuista sekä osaat perustella ne niin asiakkaalle kuin tiimillesi.

Vahva osaaminen joistain backendin ja frontendin toteutusteknologioista on työssä olennaista. Pyrimme tekemään tiimeissä töitä niin, että kaikki kehittäjät tekevät töitä sekä backendin että frontendin parissa. Lisäksi pilvipalveluiden ja Dockerin osaaminen on työssä hyödyllistä. Projekteissamme käytetään laajaa skaalaa eri teknologioita, viimeaikoina tekijämme ovat tykänneet käyttää ainakin näitä teknologioita: 

Frontendissa: React, Next, Angular, Vue Backendissä: NodeJS, Python, Django, Ruby on Rails Muut työkalut: AWS, Azure, Docker, Docker Compose

Korkeakouluopinnot sekä vähintään 3 vuotta työkokemusta juuri tämän työn tarkempaan sisältöön liittyvistä asioista katsotaan eduksi.

Perfektio työpaikkana

Perfektiolaiset innostuvat innovatiivisista ratkaisuista sekä ympäristön kannalta kestävien ja sosiaalisesti vastuullisten digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Yrittäjähenkisyys on osa Perfektiolaisuutta ja moni meistä on mukana myös spin off –yritystemme (https://neuroflux.fi/, https://exolyt.com/) toiminnassa. Perfektio kehittää spin off -toimintaansa jatkuvasti, joten mikäli mielessäsi on jonkin uuden yrityksen idea, selvitämme mielellämme kanssasi tapoja edistää ideaasi.

Tasa-arvo ja ihmisten erilaisuuden huomioon ottaminen ovat meille tärkeitä arvoja. Perfektiossa on käytössä tasapalkkamalli, jota sovelletaan myös tähän positioon. Perfektiossa on käytössä myös bonusmalli sekä mahdollisuus jokaiselle koeajan ylittäneelle työntekijälle tulla yritykseen osakkaaksi osakeantien yhteydessä. Muita työsuhde-etuja ovat lounas-, virike- sekä puhelinetu.

Lisätietoja

Jonne Airaksinen

Ohjelmistokehittäjä

+358 40 529 2050

jonne.airaksinen@perfektio.fi

Hakeminen

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@perfektio.fi 31.3.2021 klo 23:59 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita kuitenkin jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessissa haastattelujen lisäksi haastamme sinut esittelemään teknistä osaamistasi.

 

Henkilötietojen käsittelystä rekrytoinnissa voit lukea tietosuojaselosteestamme

Pinterest
Perfektio Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 24.2.2021 - 31.3.2021

Lisätietoa

Yritysprofiilii Perfektio kotisivut

Perfektio Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Perfektio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä