Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tule meille Fullstack-kehittäjäksi!

post_image

RekryilmoitusTule tekemään teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja julkishallinnon järjestelmähankkeita (tutustu asiakastarinoihin). Pääset vaikuttamassa siihen, millaisilla ratkaisuilla tuottamasi yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät.

Emme ole konsulttitalo tai tuotetalo - toimitamme omia projekteja ja ratkaisuja

Toteutamme omaan näkemyksemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia ja tiimimme osallistuvat teknologia- ja toteutusratkaisuiden suunnitteluun. Panostamme ketteriin ohjelmistokehitysprosesseihin ja automatisoituihin DevOps-ympäristöihin, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. Kehitystiimimme jäsenenä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. 

Millaista osaajaa etsimme?

Tyypillisen projektin buzzwordit:

  • Java
  • Spring Boot
  • React ja muut JavaScript-kirjastot
  • PostgreSQL
  • AWS

Tyypillisen stackin lisäksi käytössä on laajalla skaalalla muitakin teknologioita ja tiimit osallistuvat teknologiavalintoihin. Edellä mainituista sinä osaat ainakin Javaa ja kokemusta on jostakin julkipilvestä (esim. AWS tai Azure). Arvostamme laajaa teknologia- ja menetelmäosaamista sekä monipuolista käytännön projektikokemusta sovelluskehityshankkeista.

Menestyt tehtävässä jos:

  • Ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita
  • Hahmotat laajoja järjestelmäkokonaisuuksia
  • Osallistut myös vaatimusmäärittelyyn
  • Uskallat ehdottaa ja perustella tilanteisiin sopivia teknisiä ratkaisuja
  • Tuotat laadukasta koodia ja autat tiimisi jäseniä onnistumaan

Haluat ottaa haltuusi uusia nousevia teknologioita, mutta uskallat tarvittaessa taklata legacy-järjestelmiä, sillä jotkut projektimme modernisoivat vanhaa tai integroituvat olemassa oleviin järjestelmiin. Iso plussa, jos olet ollut suunnittelemassa (pilvi)arkkitehtuureja tai rakentamassa jatkuvan julkaisun automaatiota kehityksestä tuotantoon. 

Miksi meille?

Ohjelmistoyksikössämme pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tiimimme työskentelevät pääasiassa omalta toimistolta käsin tai hybridimallissa.

Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms. Tutustu meihin tarkemmin urasivuillamme.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Lue lisää eduistamme.

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä, jutellaan lisää! Haluamme kuulla sinusta ja siitä, mikä sinua motivoi, mitä haluaisit tehdä ja millaista osaamista voit tuoda. Hae helposti jättämällä CV tai ota yhteyttä suoraan meihin. Käsittelemme hakemuksia läpi hakuajan.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.11.2021 - 1.1.1970
Sijainti: Jyväskylä
Tarkennettu
sijainti:
Hybridi
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=50&rmlang=FI
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

React
Java
Javascript

Omat tagit

PostgreSQL
TypeScript
AWS
fullstack
Spring Boot

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä