logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toimitusjohtaja / MPS Prewise, Helsinki

post_image

RekryilmoitusMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osaamistamme ovat erityisesti vahvat oppimiskokemukset, oppimisen teknologiat, johtajuuden kehittäminen ja uudistusten toimeenpano organisaation kaikilla tasoilla. Tuemme ratkaisuillamme asiakkaidemme kasvun kulttuuria ja henkilöstön monimuotoista osallistamista. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä. Lue lisää mps.fi

Etsimme sinua, ihmisistä ja teknologiasta innostuva, myyntihenkinen

Toimitusjohtaja

johtamaan yhtiön luovia ja osaavia ammattilaisia sekä luotsaamaan MPS Prewisen kannattavaa kasvua.

Sinulla on selkeä näkemys digitaalisesta liiketoiminnasta ja kokemusta sen johtamisesta. Sinulla on kyky luoda selkeä visio ja puet sen sanoiksi siten, että muutkin innostuvat. Määrität liiketoiminnan suunnan, mutta haluat silti olla läsnä arjen vaativassa asiakastyössä osana digiratkaisujoukkoja. MPS Prewisen toimitusjohtajan tehtävä on kaupallinen ja käytännönläheinen - olet ihmistesi keskuudessa ja johdat heitä valmentavalla ja ihmislähtöisellä otteella arvostaen jokaista yksilöä ja heidän osaamistaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön toiminnan tulevaisuuteen. Olet aktiviinen toimija osana konsernin johtoryhmää ja omalla työlläsi vaikutat organisaation ja asiakkuuksien operatiiviseen tehokkuuteen sekä toimintaedellytyksiin. Missiomme ”Arvokasta kasvua jokaiselle” ja sloganimme ”Because companies are made up of People” kuvaavat tapaamme toimia ja sitä, mitkä asiat ovat meille MPS:n työntekijöille tärkeitä.

Sinulla on kokemusta asiantuntijamyynnistä ja vähintään 5 vuoden kokemus vaativista digitaalisen palveluliiketoiminnan johtotehtävistä. Koulutuksesi on kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto. Erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi sinulla on perusosaaminen it-järjestelmistä teknologiatasolla. Verkko-oppimisen tuntemus sekä tuotteistusosaaminen ovat selkeitä etuja. Toivomme, että olet työskennellyt kansainvälisten suuryritysten kanssa ja että olet johtanut luovaa työtä. Työssäsi vaaditaan erinomaista englannin kielen osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat luottamuksellisesti 17.10. alkaen MPS Prewisen vt. toimitusjohtaja Iiro Pohjanoksa, puh. 0500 827 384 sekä MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja Marcus Herold, puh. 0400 666 663.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 28.10.2018 mennessä.

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Paciuksenkatu 27, 00271 Helsinki
Linkki: http://bit.ly/2zYykFb

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Projektinhallinta

Omat tagit

tuotteistus
verkkooppiminen
digitaalinen liiketoiminta
digitaalinen oppiminen
gimlet

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Koulutusala

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus ICT-asiantuntija / Finanssiala ry, Helsinki

Jatkuva haku

Finanssiala ry (FA) on pankkeja, vakuutusyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Hankinta, Tietohallinto, +8 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Sharepoint, Windows, Järjestöt ja yhdistykset, Pankki ja vakuutus

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Software Designer for Product Development (Helsinki) / Sulzer Pumps Finland

Jatkuva haku

Sulzer is a global leader in pumping and blending technology. In Finland we manufacture process pumps, mixers and compressors for Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +7 muutaArkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, graphic user interface

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Senior IT Infrastructure Specialist / Sulzer Pumps Finland, Helsinki

Jatkuva haku

Sulzer is a well-established global manufacturing corporation offering reliable and sustainable solutions for Lue lisää..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Azure, +11 muutaMicrosoft, Valmistava teollisuus, Active Directory, Messaging, dns, PKI, ADFS, Azure AD, ITIL, DevOps, KMS

Sijainti: Helsinki, Kotka

job_image

Rekryilmoitus Full-stack/.net-ohjelmoija / MPS Prewise

Jatkuva haku

MPS Prewise etsii sinuaFull-stack/.net -ohjelmoijaMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Lue lisää..

Osaamisalueet: Microsoft, Angular, C#, +14 muutaJavascript, Asiantuntijapalvelut, Koulutusala, Full Stack, MVC, Microsoft SQL Server, css3, CSS 3, Bootstrap, less, SaSS, jquery, angularjs, angular js

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistosuunnittelija / Sulzer

Jatkuva haku

Sulzer on globaali ja johtava pumppaus- ja sekoitusteknologian toimittaja. Suomessa valmistamme prosessipumppuja, sekoittimia ja Lue lisää..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaOhjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, käyttöliittymätestaus, testaus, Ohjelmointi, ohjelmointi testaus, diplomi-insinööri, vaatimusmäärittely, vaatimusmäärittelyt, ylläpito, teknologiateollisuus, ohjausjärjestelmät

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT Desktop Specialist / AB Enzymes, Rajamäki

Jatkuva haku

AB Enzymes is a subsidiary of Associated British Foods PLC (UK) and it is a leading company in the enzymes business worldwide. We Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, +8 muutaIt-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, it-tukipalvelut, It-Loppukäyttäjäpalvelut, support

Sijainti: Nurmijärvi

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäpäällikkö / Otava-konserni

Jatkuva haku

Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Konsernin emoyhtiö on Otava Oy. Konsernin liiketoiminta-alueita Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tietohallinto, Master Data MDM, +8 muutaPilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Azure, järjestelmäkehitys, järjestelmäintegraatio, pilvipalvelu, pilvipalvelut, tietovarastointi

Sijainti: Helsinki

Rekryilmoitus Full-stack/.net -ohjelmoija / MPS Prewise, Helsinki

Hakuaika: 18.10.2019 - 1.11.2019

MPS Prewise etsii sinuaFull-stack/.net -ohjelmoijaMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Tuotekehitys ja suunnittelu

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin MPS Enterprises kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku