Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietoverkko- ja kyberturvallisuusasiantuntija

post_image

RekryilmoitusIT-palvelunhallinnan tiimimme etsii TIETOVERKKO- JA KYBERTURVALLISUUSASIANTUNTIJAA! Toimipaikkanasi voi olla Helsinki, Tampere, Rauma tai Jyväskylä.

Tehtävässä toimit infra- ja alustapalveluita tuottavan tiimimme jäsenenä. Vastuualueenasi on Digian sekä sisäisissä että asiakkaille tarjottavissa ratkaisuissa käytettävien verkkoinfrojen suunnittelu, ylläpito ja kehitys. Olet mukana mahdollistamassa pilvitransformaatiota verkko- ja tietoturvanäkökulmasta. Seuraat ja analysoit tietoturvahaavoittuvuuksia yhdessä muun tiimin kanssa.

Toivomme sinulta jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä teknisen tason tietoturvaosaamista verkkojen ja järjestelmien suunnittelusta. Olet kiinnostunut uusimmista tietoturvahaavoittuvuuksista, ja olet ollut mukana tekemässä uhka-analyyseja sekä suunnittelemassa ja toteuttamassa haavoittuvuuksien aiheuttamien uhkien pienentämistä. Tunnet enterprise-tason palomuurit kuin omat taskusi, ja verkon tilannekuvan analysointi sekä vianselvitys ovat tuttua puuhaa. Sinulta löytyy oma-aloitteista ja aktiivista otetta. Tuotat laadukasta dokumentaatiota, olet tottunut tiimityöhön ja haluat työskennellä kädet syvällä savessa.

Meillä saat suuren yrityksen tukiverkon ja etuudet, mutta pienen yrityksen letkeän ilmapiirin ja joustavan organisaation ilman liikoja lomakkeita. Tehtävä on takuulla kiinnostava, jos haluat laaja-alaista kokemusta pilvitransformaatiosta ja it-palvelutuotannosta. Toimit osana kovan luokan asiantuntijatiimiä ja saat sen tuen uusien asioiden opiskeluun. Töitä on mukava tehdä, kun meihin luotetaan. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on mahtavat, auttavaiset työkaverit ja taatusti hyvä meininki.

Hakuaika päättyy 8.1.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Lauri Laukkarinen vastailee niihin mielellään numerossa 050 388 0800 tai sähköpostilla lauri.laukkarinen(at)digia.com.

Pinterest
Digia Oyj

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Rauma, Tampere
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/tietoverkko--ja-kyberturvallisuusasiantuntija/

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etätyö on tullut jäädäkseen - Oivanin EDT-malli kokoaa osaajat yhteen paikasta tai ajasta riippumatta
Suosittu Elements of AI sai jatko-osan – Building AI -verkkokurssi syventää ymmärrystä tekoälystä
Hoitajat antoivat kouluarvosanat potilastietojärjestelmille – tietojärjestelmät tukevat vain osittain työtä