Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietovarastoinnin asiantuntijoita

post_image

RekryilmoitusEtsimme joukkoomme teknisiä tietovarastoinnin asiantuntijoita työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissamme niin Microsoftin kuin muidenkin tiedolla johtamisen teknologioiden parissa.

 

Olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi integraatioiden, raportoinnin tai tietovarastojen kehityksen ja automaatiotyökalujen parissa. Datan polku on sinulle tuttu ja CV:stäsi löytyy joitakin seuraavia avainsanoja:

 • SQL-osaaminen (kyselyt ja proseduurien ohjelmointi)
 • Muut datan käsittelyyn liittyvät kielet tai alustat, kuten Python, R, Databricks
 • Kokemus tietovarastojen suunnittelusta ja ylläpidosta
 • Microsoftin työkalujen tuntemus (SQL Server, Azure Data Platform)
 • Muut data-alustojen työkalut (AWS, Snowflake)
 • Kokemusta tietojen mallintamisesta
 • Kokemus tietovarastojen automaatiovälineistä (esim. SQL proseduurit D#, ADE) sekä Data Vault 2.0 osaaminen
 • ETL/ELT-työkalujen osaaminen (esim. Azure Data Factory, Azure Databricks, Synapse, Airflow)
 • Raportointiosaaminen (Power BI, Tableau)
 • Infra as a code, esim. Terraform tai Pulumi
 • Talous- tai toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus
 • NoSQL-teknologioiden käyttö

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävissä. Arvostamme moniosaajia ja näemme erityisen hyödyllisenä, jos pystyt toimimaan useissa erilaisissa rooleissa.

Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaa ja sovellat osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme?

Kasvavassa data- ja analytiikkatiimissämme pääset vahvistamaan osaamistasi ja rakentamaan ammatillista tulevaisuuttasi osana Netumin menestystarinaa. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla.

Tulevaa rooliasi rakennetaan yhdessä omien vahvuuksiesi mukaisesti. Toteutusten yhteydessä pääset tutustumaan erilaisin projekteihin ja oman osaamistaustasi mukaan hyödyntämään vahvuuksiasi ja muuta teknistä osaamistasi hankkeissa. Lisäksi on mahdollista rakentaa rooliasi myös siten, että tuet ja autat muita tiimiläisiä ja nuorempia tieteenharjoittajia.

Mielenkiintoisten projektien lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työnkuvan ja sopivasti haasteita. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 16.01.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista yleisesti antaa Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.

Valituille hakijoille tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset ja työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: 16.12.2021 - 16.1.2022
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä