Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvakonsultti

post_image

RekryilmoitusHaemme tietoturvakonsulttia työskentelemään niin julkisen kuin yksityisenkin puolen monipuolisissa turvallisuushankkeissa ja -selvityksissä tietoturvan konsultointiyksikössämme. Taustaltasi voit olla joko tekninen tai hallinnollinen asiantuntija.

Teknisenä asiantuntijana sinulla on esimerkiksi tietoturva- ja arkkitehtuuriosaamista. Olet tiimipelaaja ja pystyt myös itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön asiakasrajapinnassa.

Hallinnollisena asiantuntijana ymmärrät tietohallinnon johtamismalleja ja osaat soveltaa tietoturvaviitekehyksiä osana arviointeja ja tarkastuksia. Olet mahdollisesti aikaisemmin urallasi toiminut tietohallinnossa, tehnyt uhka-arvioita ja -mallinnuksia, tai osaat rakentaa tietoturvallisuuden hallintamallin.

Sinulla tulisi olla vähintään muutaman vuoden kokemus managerin, tietoturvakonsultin, auditoinnin tai tietoturva-asiantuntijan tehtävistä. Teknisestä taustasta ei ole haittaa, vaikka tehtävässä toimitkin enimmäkseen hallinnollisen tietoturvan saralla. Pääset kuitenkin tekemään teknisiä arviointeja osaamisesi mukaan.

Mitä pitää osata?

Toivomme, että sinulla olisi osaamista

  • ISO 27001- ja/tai 31000-standardeista ja niihin liittyvien osa-alueiden soveltamisesta työssäsi
  • VAHTI-, KATAKRI-, NIST- ja/tai OWASP-tietoturvallisuuden viitekehyksistä tai muista relevanteista ISO-standardeista
  • tietosuojalainsäädännön sisällöstä.

Jos sinulla ei ole vielä osaamista kaikista yllä mainituista asioista, toivomme, että sinulla on kuitenkin vahva halu kehittää osaamistasi näiden osalta.

Arvostamme myös halukkuutta oppia ja suorittaa serttejä, kuten esimerkiksi CISSP, CISA, CISM, CRISC, CIPT, CDPSE.

Työn luonteen vuoksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä turvallisuusselvityksen (perusmuotoinen) läpäisemistä.

Mitä tarjoamme?

Pääset osaksi rentoa ja mukavaa työporukkaa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja aherrus palkitaan. Luotamme siihen, että fiksut ja osaavat ihmiset tietävät, mitä tehdä, joten meillä ei hengitetä työntekijöiden niskaan.

Saat jatkuvaa koulutusta ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi sekä vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Cinialla raja-aidat eivät ole korkeita, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi muiden osaavien kyberturvallisuusasiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme monipuolisen työsuhde-etujen paketin, jota kehitämme yhdessä cinialaisten kanssa. Kyberpalveluiden tekeminen on keskittynyt Espoon konttorillemme, mutta voit tarvittaessa työskennellä mistä tahansa sivukonttoristamme käsin tai joustavasti etänä.

Jos haluat kurkata, millaista meillä on olla töissä, voit tutustua Jouniin, joka toimii kyberturva-arkkitehtina Cinialla tai lukea, millaista on työskennellä Cinian CSOC-ympäristössä. Voit myös tutustua Cinian tietoturvakartoituksiin ja -arviointeihin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 5.12. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista. Ari Rantala kertoo tehtävästä mielellään lisää, puh. 044 336 3374. Arille voit soittaa ma 29.11. klo 15 - 16 tai ti 30.11. klo 10 - 11.

 

Cinia yrityksenä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Toimitamme maailmanluokan kyberturvaratkaisut yksittäisinä tuotteina tai useita eri teknologioita yhdistävinä palvelukokonaisuuksina.

Cinialaisia on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat. 

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.11.2021 - 5.12.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=p58

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Omat tagit

Vahti
katakri
OWASP
NIST

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä