Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIETOSUOJA-ASIANTUNTIJA, Hallintopalvelut

post_image
Rekryilmoitus

Onko sinulla jo kokemusta tietosuojan alalta ja haluat kehittyä edelleen tietosuojan asiantuntijana? Oletko kiinnostunut ratkomaan tietosuojaan liittyviä haasteita? 

Mikäli vastauksesi edellä oleviin kysymyksiin on kyllä, hae meille tietosuoja-asiantuntijaksi!

1.1.2023 Keski-Uudenmaan kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi. Tehtävä sijoittuu hallinto- ja tukipalvelut-tulosyksikköön, joka tuottaa tietosuoja-, johdon sihteeri-, lakimies-, asiakirjahallinto- ja arkistotoimi-, kirjaamo- ja postitus- sekä tilahallinta- ja turvallisuuspalveluita hyvinvointialueen palvelualueille. 

Tulosyksikössä työskentelee yhteensä n. 40 työntekijää ja yksikön toiminnasta vastaa hallintojohtaja. Tietosuoja-asiantuntijana työskentelet tietosuojatiimissä, mihin kuuluu tietosuojavastaavan lisäksi 2 tietosuoja-asiantuntijaa ja tietosuojasihteeri. Tietosuojatiimiläisten lähiesihenkilönä toimii hallintopäällikkö, joka vastaa hallinto- ja tukipalvelut -tulosyksikön toiminnasta (pl. lakimiespalvelut). 

Tarjoamme sinulle: 

 • loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi tietosuojan ammattilaisena. Meillä pääset työskentelemään eri toimialojen asiakkuuksien ja asiantuntevien kollegoiden kanssa.
 • Haastavaa ja monipuolista tehtäväkokonaisuutta asiantuntijaorganisaatiossa
 • Mahdollisuutta jatkuvaan oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
 • Vahvaa asiantuntijuutta
 • Joustavaa ja vakaata työnantajaa sekä mukavaa työyhteisöä
 • Panostusta henkilöstön hyvinvointiin ja hyviä etuja, mm. työterveyshuollon palvelut, joustavat työnteon tavat ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Arvostamme, jos olet itseohjautuva ja tartut toimeen ripeästi. Lisäksi arvostamme, jos sinulla on 

 • hyvä käsitys kyseeseen tulevista käsittelytoimista, tietojärjestelmistä sekä rekisterinpitäjän tietoturva- ja tietosuojaperiaatteista (osaamista niiden laadinnassa avustamisessa. 
 • suunnittelu-, kirjaamis-, organisointi- ja raportointitaidot 
 • valmius ja halu jatkuvasti kouluttautua ja ylläpitää osaamistaan.

Edellytämme, että Sinulla on vankka työkokemus vastuualueeseen liittyvistä tehtävistä: Sinulla on mm. vahvaa osaamista kansallisesta ja EU:n tietosuojalainsäädännöstä ja käytännöistä sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen hyvää tuntemusta. Edellytämme lisäksi, että sinulla on vähintään 2 vuoden työkokemus vaativista tietosuojaan liittyvistä tehtävistä. Tietosuoja-alan koulutukset katsotaan eduksi, samoin sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemus.

Tärkeää on myös, että sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja yhteistyöhakuinen tiimipelaaja. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja hyvä paineensietokyky, olet joustava ja haluat oppia uusia asioita. Olet aidosti kiinnostunut tietosuoja-asioista.

Tietoja palvelussuhteesta:

 • Vakituinen työsuhde alkaen 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan 
 • Tehtäväkohtainen palkka on 3370.53 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
 • Tutustu lisää Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat: Avaa tästä rekrytointisivu

Lisätiedot antaa Hallintopäällikkö Sannamari Nousiainen, puh. 050 497 2536, sannamari.nousiainen@keusote.fi Puhelimitse tavoitat minut parhaiten ti 15.11. klo. 15-16, ke 16.11. klo 12-13 tai ke 23.11. klo. 8-9.

Hakuaika päättyy 24.11.2022 klo 14.00.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 10.11.2022 - 1.12.2022
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-sote-kuntayhtyma/tietosuoja-asiantuntija-hallintopalvelut/1839249/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä