Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietokantaosaaja

post_image

RekryilmoitusEtsimme pitkäaikaiseen asiakkuuteen tietokanta-asiantuntijaa kasvamaan asiakkaan kriittisen tapahtumajärjestelmän syväosaajaksi.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Tehtävässä menestyminen vaatii osaamista ja aikaisempaa kokemusta esimerkiksi suurista Oracle DB toteutuksista sekä SQL-ohjelmoinnista.

Olet mahdollisesti toteuttanut sanomajonoratkaisuja tietokantatasolla ja sinulla voi olla kokemusta isojen tapahtumamäärien toteutuksista sekä tietokannan suorituskyvyn optimoinnista. Olet kiinnostunut tietokantojen teorioista, haluat selvittää tietokantojen tulevaisuuden näkymät ja varautua niihin omassa työssäsi. Haluat myös työskennellä osana tiimiä ratkaistaessa monimutkaisia tietokantatasolla tapahtuvia ongelmia ja pyrit työssäsi ennaltaehkäisemään sekä varautumaan mahdollisiin ongelmakohtiin.

Lisäksi arvostamme CV:stäsi mahdollisesti löytyviä avainsanoja: DBA työskentely, MS SQL, Oracle PL/SQL, Azure, AWS.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn osana ammattitaitoista asiakkuustiimiämme. Tässä roolissa pääset työskentelemään huippuammattilaisten kanssa pitkäaikaisen asiakkuuden parissa ja samalla saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Voit työskennellä halutessasi jollain toimistollamme, mutta käytössäsi on laaja etätyömahdollisuus. Saat käyttöösi laajat henkilöstöetumme ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä muut etuudet. Arvostamme jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja jokaisella netumilaisella on mahdollisuus käyttää 6 % työajastaan uuden oppimiseen. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Käytetyistä teknologioista ja ratkaisusta lisätietoja antaa Lead Developer/Architect Hannu Vänttinen 040 700 5821 tai asiakkuuspäällikkö Ted Varila 040 750 3926.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 12.7.2022 - 31.8.2022
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#tietokantaosaaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

tietokannat

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä