Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedolla johtamisen vanhempi konsultti

post_image

RekryilmoitusKasvavaan datatiimiimme etsitään nyt kokenutta tiedolla johtamisen asiantuntijaa. Haluatko ottaa haltuusi tiedolla johtamisen kokonaisuuden ja päästä luotsaamaan mielenkiintoisia asiakasprojektejamme? Saatat olla etsimämme henkilö.   

 

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE? 

 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti laajojen kokonaisuuksien parissa ja haluat omalta osaltasi viedä toimintaa myös eteenpäin. Vastuualueellesi kuuluvatkin asiakkaan datamatkan tukeminen kaikkine vaiheineen aina suunnittelusta ratkaisun löytämiseen sekä projektin jalkauttamiseen. Toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa ja luot asiakkaillemme sujuvia ja turvallisia ratkaisuja.   

Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi seuraavista asioista:  

  • Tiedolla johtamisen tarjooman kehittäminen keskittyen erityisesti konsultatiivisiin asiakkuuksiin. 
  • Datastrategioiden, tilanneanalyysien, roadmappien sekä hallintamallien laatiminen.  
  • Data-kokeilukulttuurin edistäminen mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa.  
  • Johtavana asiantuntijana toimiminen asiakasprojekteissamme sekä asiakkaidemme datavalmiuksien parantaminen. 
  • Erilaisten työpajojen järjestäminen sekä fasilitointi 
  • Projektienhallintaan liittyvät työtehtävät 
  • Yhteistyö Netumin eri liiketoimintayksiköiden kanssa, kuten johdon konsultoinnin ja myynnin tukena toimiminen.  

Työssä onnistumiseen tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta positiivista asennetta, ratkaisukeskeistä otetta sekä kannustavaa olemusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tiedolla johtamisen konsultointiprojekteissa ja rakentavaa ratkaisukeskeistä otetta. 

 

MITÄ TARJOAMME? 

 

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten joukkoa ja työskentelemään monipuolisissa projekteissa mahtavien työkavereiden kanssa. Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia. Meillä tekemisen keskiössä on se, että arki on mahdollisimman mielekästä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tekemiseensä sekä uransa suuntaan. Työnantajana huolehdimme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. 

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä jollain viihtyisällä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Hämeenlinnassa tai Jyväskylässä, mutta työt onnistuvat myös kotikonttorilta käsin.  

Tarjoamme modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi on mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa virkistystoimintaa ja kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan?nettisivuiltamme

 

KIINNOSTUITKO? 

 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.11.2022. Tehtävän aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Jani Henrikssonilta (jani.henriksson(at)netum.fi, puh. 044 7887712). Hänet tavoitat parhaiten to 13.10. klo 15-16, 20.10. klo 13-14 tai 24.10. klo 13-14. Lisätietoa rekrytointiprosessistamme voit tiedustella rekrytointikoordinaattoriltamme Veeralta (veera.inna(at)netum.fi, puh. 044 5114574), hän auttaa sinua mielellään.  

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 20.10.2022 - 13.11.2022
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#tiedolla-johtamisen-vanhempi-konsultti

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

data ja analytiikka
tiedolla johtaminen

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä