Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testausinsinööri, tuotanto

RekryilmoitusOsana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi

ja työskennellä johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat näköalapaikan

huipputeknologian aallonharjalle, mahdollisuuden työskennellä globaalien asiakkaiden kanssa ja työympäristön, jossa arvostetaan huippuosaamista, jatkuvaa oppimista sekä työn ja yksityiselämän tasapainoa. 

Haemme Seinäjoelle Testausinsinööriä monipuolisiin työtehtäviin. Työskentelet tuotannossa tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen ja muiden toimintojen kanssa.

Tehtävässäsi vastaat tuotannon testausympäristön ylläpidosta sekä testausmenetelmien ja niihin liittyvien toimintatapojen kehittämisestä. Osallistut tuotannon testausjärjestelmien hankintaprosessiin, testauksen suorituskyvyn arviointeihin sekä ylläpidät testaukseen liittyvää dokumentointia ja ohjeistusta osana tuotannon laatujärjestelmiä. Tuotekehitysprojekteissa tehtäväsi on yhteistyössä varmistaa testausmenetelmien ja testattavuuden toteutuminen sarjatuotantoon soveltuvalla tehokkuudella.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrät tuotetestauksen roolin osana tuotannon laadun validointia ja omaat laajaa ymmärrystä sähköisten järjestelmien tuotantotestauksen suunnittelusta ja kehittämisestä. Osaat suunnitella PC-pohjaisia testauksia piirilevyille ja ohjausmoduuleille sekä kehittää testaussuunnitelmia ja -menettelyjä elektronisille järjestelmille. Eduksi katsotaan ohjelmointiosaaminen ja kyky lukea piirikaavioita sekä muita teknisiä dokumentteja.

Toivomme sinulta ennen kaikkea loogista ajattelukykyä ja innostusta selvittää asioita oma-aloitteisesti. Olet aktiivinen viestijä ja nautit työskentelystä eri sidosryhmien kanssa. Tiimipelurina tuot rohkeasti esiin näkemyksiäsi, ymmärtäen ja kuunnellen myös muiden toimintojen ideoita.

Hakemukset palkkatoiveineen 12.6.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Talasmäki (Plant Manager), puh. 050 373 0350. 

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 27.5.2022 - 12.6.2022
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/1807933-testausinsinoori-tuotanto

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä