Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testausasiantuntija

post_image

RekryilmoitusHaluatko ottaa haltuusi testauksen kokonaisuuden ja luotsata sen läpi projektin? Saatat olla etsimämme testausasiantuntija!

Etsimme testaustiimiimme jo jonkin verran kokemusta kartuttanutta testausasiantuntijaa osaksi kasvavaa työyhteisöämme. Hankkeissamme pääset mukaan laajoihin, moderneilla teknologioilla toteutettaviin hankkeisiin.

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE?

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään testauksen lisäksi myös testauksen suunnittelun, koordinoinnin sekä raportoinnin parissa. Töitä teemme ketterin menetelmin mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Toteutustekniikoina käytössämme on mm. Java, SQL, REST, Azure sekä JSON. Rooliasi voidaan rakentaa oman mielenkiintosi sekä osaamisesi perusteella ja pystyt ottamaan nopeastikin haltuun laajoja kokonaisuuksia.

Arvostamme esimerkiksi seuraavia taitoja:

  • Loistat testausasiantuntijana osana ketterää kehitystiimiä
  • Riskiarvioinnin ja riskiperustaisen testaamisen osaaminen sekä kyky jalkauttaa näitä käytäntöön
  • Osaaminen joltain ei-toiminnallisen testauksen alueelta esim. kuormitus-, suorituskyky-, rajapinta- tai käytettävyystestaus
  • Halukkuus kehittää testauksen prosesseja, metodeja sekä raportointia
  • Testauksen työkalujen käyttökokemus
  • Kokemusta skriptaamisesta testaamisen tukena tai halua oppia sitä

Työssä onnistumiseen tarvitset testausosaamisen lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

MITÄ TARJOAMME?

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten tiimiä ja työskentelemään monipuolisissa projekteissa mahtavien työkavereiden kanssa. Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Meillä tekemisen keskiössä on se, että arki on mahdollisimman mielekästä ja jokaisella on tasapuoliset mahdollisuudet vaikuttaa tekemiseensä sekä uransa suuntaan. Työnantajana huolehdimme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen.

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa tai Jyväskylässä, mutta työt onnistuvat myös täysin etänä. Toivomme kuitenkin, että pääset tapaamaan tiimikavereitasi toisinaan Tampereen toimistolle, jossa suurin osa testauksen asiantuntijoistamme työskentelee.

Tarjoamme modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi on mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

KIINNOSTUITKO?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 31.8.2022 mennessä. Tehtävän aloitus on sovittavissa tilanteesi mukaan loppukesään tai syksyyn. Käsittelemme hakemuksia 1.8. alkaen. 

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Elli Yliseltä (elli.ylinen(at)netum.fi, lomalla 4.7.-31.7.). Rekrytointiprosessista yleisesti tietoa antaa Veera Inna (+358 44 5114574, veera.inna(at)netum.fi, lomalla 14.7.-31.7.)

MIKÄ NETUM?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa ja Jyväskylässä.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 1.7.2022 - 31.8.2022
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Mahdollisuus etätyöhön
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#testausasiantuntija
Yhteydenotto: veera.inna@netum.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä