Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Test Manager

post_image

RekryilmoitusTestauksen taituri – tervetuloa töihin!

Etsimme kokenutta testauspäällikköä kehittämään ohjelmistoprojektiemme testausta. Pääset työskentelemään osana projektiryhmää Efiman toiminnanohjaus- ja taloushallinnon hankkeissa ja hyödyntämään vankkaa kokemustasi kokonaistestauksen parista.

Uskomme siihen, että parhaat palvelut ja paras asiakaskokemus syntyvät silloin, kun työyhteisö ja työntekijät voivat hyvin. Satsaammekin paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin, kehittymismahdollisuuksiin sekä kaikin puolin parempaan (työ)elämään.

Seuraava unelmapaikkasi, kenties?

Mitä teet

 • Johdat asiakkaidemme ohjelmistoprojektien kokonaistestauksen suunnittelua.
 • Koulutat asiakkaalla testausta tekeviä eri alojen asiantuntijoita laadukkaan testausprosessin eri vaiheisiin.
 • Kehität testausautomaatiota sekä Efimalla että asiakkaalla.
 • Vastaat testauksen raportoinnista ja sen kehittämisestä.
 • Luot tiivistä ja vuorovaikutteista yhteistyötä sidosryhmiisi, joista asiakkaidesi lisäksi tärkeimmät sparriparisi ovat ratkaisuarkkitehtimme ja -konsulttimme.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta ja näkemystä – Sinulla on kokemusta yrityksille tehdyistä mittavista järjestelmähankkeista. Olet toiminut aiemmin esim. testauspäällikkötehtävissä tai projektipäällikkönä testauksenhallinnassa. Sinulla on annettavaa testiautomaation kehitykseen. Tuntemus pilvipalveluista on ehdoton etu.
 • Teknistä osaamista – Hallitset testaustyökalut (esim. JIRA, Zephyr). Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta Microsoft Dynamics 365 ja Unit4 ERP -järjestelmistä.
 • Kykyä ratkaista ongelmia, vakuuttaa asiakasrajapinnassa sekä hallita useita samanaikaisia projekteja ja tehtäväkokonaisuuksia.
 • Asennetta – Sinulla on intohimoa ja innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen. Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Joustavuutta ja hyvät edut – Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaika...

Mitä seuraavaksi?

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi viimeistään 27.11.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Tero Javanainen. Teron tavoitat parhaiten sähköpostilla tero.javanainen@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 22.11.2022 - 27.11.2022
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: tero.javanainen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

test management
test automation

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä