Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Test Automation & RPA Lead

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme testiautomaation kehittäjää lead-rooliin

Rakennamme Cinialla asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Ohjelmistoratkaisut -yksikössämme työskentelee yhteensä n. 120 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Oletko testiautomaation ammattilainen?

Etsimme kokenutta testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan ammattilaista. Tässä tehtävässä kartoitat asiakkaidemme lähtötilanteen sekä suunnittelet ja toteutat moderneja automaatioratkaisuja sekä itsenäisesti että osana ketterää kehitystiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja ratkaisuarkkitehtien kanssa sekä kannat vastuuta testiautomaatio- ja ohjelmistorobotiikkaosaamisen kehittämisestä toimipisteellämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa työkokemusta testausautomaation tai ohjelmistorobotiikan alueella, mielellään useista erilaisista hankkeista. Kokemuksesi avulla hahmotat asiakkaan kokonaistilanteen ja tunnistat prosessien automatisoitavat osat sekä kehitystarpeet. Kykenet myös luomaan itsenäisesti arvoa tuottavia teknisiä ratkaisuja ideasta implementointiin. Pystyt tukemaan osaamisellasi muiden testausasiantuntijoiden työskentelyä ja ammatillista kehittymistä.

Hallitset erinomaisesti ainakin seuraavat teknologiat:

 • Robot Framework
 • Selenium
 • Jenkins
 • Jira 

Työkalupakkiisi kuuluu laajasti myös muita yleisiä ohjelmistotestauksen työkaluja. Eduksi katsomme, jos tuttuja ovat seuraavat:

 • Konttiteknologiat (Docker, Kubernetes)
 • Ohjelmistokehitys
 • Tietoturvatestaus

Mitä tarjoamme?

Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Olemme treenanneet ketterät prosessimme ja automatisoidut devops-ympäristömme huippukuosiin, jotta asiantuntijoiden työ on mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme omalta toimistoltamme Ilmalasta käsin, mikä on mahdollistanut viihtyisän ja yhteisöllisen työpaikkakulttuurin. Teemme työtä sitoutuneesti, toinen toisiamme arvostaen ja tukien sekä jatkuvasti yhteisiä toimintamalleja kehittäen. Tiimien jäsenet pääsevät myös etulinjaan tekemään tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaiden kanssa – kuulemaan heidän tarpeitaan sekä esittelemään työmme tuotoksia.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä. Etuihimme kuuluu:

 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairaskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lukuisia harrastekerhoja 

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia ajatellen. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi.

Haku päättyy 30.9.2020, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikan heti, kun sopiva hakija löytyy.

Pinterest
Cinia Oy

Tietoja

Hakuaika: 28.8.2020 - 30.9.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Ilmala
Linkki: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/avoimet-tyopaikat/testiautomaation-ja-ohjelmistorobotiikan-kehittaja-lead-helsinki
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Omat tagit

Robot Framework
Selenium
Jenkins
Jira
Docker
Kubernetes
tietoturvatestaus

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen