Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Test Automation Developer

post_image

RekryilmoitusKiinnostutko työstä pitkän elinkaaren omaavien sovelluksien parissa, jossa myös laatu- ja tietoturvavaatimukset ovat työn keskiössä? Haluaisitko olla mukana testausprosessissa alkaen laatukriteerien määrittelystä ja päättyen automatisoituun testaukseen osana jatkuvan integroinnin ja julkaisun putkea?

Tule meille Test Automation Developeriksi!

Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisvaltaisesti ohjelmistotestausta osana ketteriä kehitystiimejä. Roolissa asetat yhdessä projektipäälliköiden ja asiakkaiden kanssa kriteerejä laadulle ja hankkeen edetessä kommunikoit testauksen statusta ja raportoit tuloksia. Saat päivittäiseen tekemiseesi tukea muilta cinialaisilta (lue lisää tarinoistamme), toimit silti itseohjautuvasti ja sinua kiinnostaa myös osaamisesi jakaminen muille tiimiläisille. Yhdessä uusien kollegoidesi kanssa osallistut myös testaustoimintamme jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:

  • Kokemusta web-sovellusten testaamisesta sekä käytettävistä työkaluista
  • Ainakin Robot Framework, Python, Selenium ja Jenkins -osaamista ja isona plussana on muu tietotaito työkaluihin, ympäristöihin tai menetelmiin liittyen. 

Muut Buzzwordit:

  • SoapUI, Locust, LoadRunner, JMeter, Jira Xray, SonarQube, Gitlab CI, Jira, Confluence, Docker, AWS, Azure, Linux, OWASP, Scrum, DevSecOps.

Sinulla on hyvä rutiini monipuolisesta testauksesta ja aitoa kiinnostusta myös kehittää asioita. Lisäksi sinulla on priorisointikykyä ja sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi.

Emme ole konsulttitalo tai tuotetalo - toimitamme ratkaisuja projekteina ja jatkuvina palveluina

Arjessamme yhdistyy modernin palveluyhtiön ja pitkäjänteisen tuotekehittämisen parhaat puolet: Työskentelemme tiimeinä lähi- ja etätyön yhdistävällä hybridimallilla - lähityössä omalta toimistoltamme Jyväskylän Ylistönmäeltä. Kehitämme kustomoituja sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin ja tuemme heidän omaa digitaalista kehitysprosessia. Pystyt vaikuttamaan työhösi ja haastamaan itseäsi kaikilla softakehityksen osa-alueilla. Monipuolisissa projekteissa kasvatat osaamistasi myös liiketoiminnan ja erilaisten käyttäjien tarpeiden ymmärtämisessä.

Miksi Cinia?

  • Monipuolisuus – Palveluyhtiön vaihtelevat projektit yhdistyvät pitkäjänteisten asiakkuuksien ja jatkuvien tuotekehityspalveluiden tuomaan vakauteen
  • Vaikuttavuus – Autonomiset tiimimme pääsevät itse vaikuttamaan ja valitsemaan, millä teknologioilla ja välineillä järjestelmäkehitystä tehdään. Olemme treenanneet prosessimme huippukuosiin, jotta arjen työ olisi mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.
  • AAA – Ammatillinen, auttava ja arvostava kulttuuri ja koti
  • Helpotamme arkeasi – arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä joustamme tarvittaessa näiden yhteen sovittamiseksi
  • Haluamme sinun kehittyvän – satsaamme kehittäjien osaamiseen mm. tukemalla kouluttautumista ja järjestelmällä säännöllisiä tech-iltoja

Tule mukaan luomaan Cinian tarinaa!

Haluamme sinut juuri omana itsenäsi vahvistamaan ammattitaitoista joukkoamme! Saat työstäsi kunnon korvauksen ja ennen kaikkea kasvatat osaamispääomaasi ja pääset rakentamaan uraasi voimakkaasti kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Voit myös nauttia hyvästä seurasta työn ohella, vaikka harrastekerhojen parissa. 

Työkulttuurissamme on tärkeää ja etuihimme kuuluu:

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! 

Tehtävän hakuaika on 30.11 saakka. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella: ville.vainio@cinia.fi

Helppo haku: Jätä yhteystietosi sekä CV:si ja hae paikkaa! Toimithan nopeasti, sillä luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä.

LinkedIn: Voit tiedustella lisää tehtävästä ja Ciniasta Marialta suoraan somessa – verkostoidutaan ja jutellaan mahdollisuuksista meillä!

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 12.11.2021 - 30.11.2021
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat
Yhteydenotto: maria.lavemaki@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Python

Omat tagit

Robotframework
Selenium
Jenkins

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä