Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tekoälyn ja data-analytiikan asiantuntija (HKI/TRE/JKL)

post_image

RekryilmoitusRakennamme Cinialla asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Ohjelmistoratkaisut -yksikössämme työskentelee yhteensä n. 120 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi tekoälyn ja data-analytiikan ammattilaista

Etsimällämme henkilöllä on vahva halu tarjota asiakkaille entistä laadukkaampia ratkaisumalleja. Sinulla on osaamista ja kokemusta koneoppimisesta, datan keräyksestä ja käsittelystä, tekstin-, kuvan- ja/tai hahmontunnistuksesta. Voit sijoittua joko Helsingin, Tampereen tai Jyväskylän toimipisteillemme.

Tässä tehtävässä keräät ja yhdistelet tietoa monesta järjestelmästä ja jalostat sen relevanteiksi kokonaisuuksiksi ja kuvauksiksi asiakkaitamme varten. Tuet asiakkaan koneavusteista päätöksentekoa. 

Seuraavien teknologioiden osaamisesta on etua: Python (erityisesti kirjastot PyTorch, Tensorflow, Sickit-Learn) ja AWS-pilviympäristö (erityisesti AWS SageMaker). Myös Azure Machine Learning sekä Google Cloud AI osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä auttavaa tuntemus keskeisistä tilastollisista menetelmistä kuten klusterointialgoritmeista ja päätöspuista. Sinulla on myös ymmärrystä neuroverkoista sekä syväoppimisesta. Olemme kiinnostuneita laaja-alaisesti tekoälyyn ja data-analytiikkaan liittyvästä kokemuksestasi ja kuulemme mielellämme myös muiden aihepiiriin liittyvien teknologioiden ja menetelmien osaamisesta.

Mitä tarjoamme?

Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Olemme treenanneet ketterät prosessimme ja automatisoidut devops-ympäristömme huippukuosiin, jotta asiantuntijoiden työ on mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme omalta toimistoltamme Helsingistä, Tampereelta ja Jyväskylästä käsin. Teemme työtä sitoutuneesti, toinen toisiamme arvostaen ja tukien sekä jatkuvasti yhteisiä toimintamalleja kehittäen. Tiimien jäsenet pääsevät myös etulinjaan tekemään tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaiden kanssa – kuulemaan heidän tarpeitaan sekä esittelemään työmme tuotoksia.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu muun muassa lounasetu, tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattava sairaskuluvakuutus, sairaan lapsen hoitopalvelu, modernit työvälineet ja työtilat sekä harrastekerhot.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia ajatellen. Kerro hakemuksessasi myös, mille toimipisteistämme sijoittuisit mieluiten (Helsinki, Tampere vai Jyväskylä). Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Moni Banerjee, (etunimi.sukunimi@cinia.fi, +358 50 387 2925). Haku päättyy 8.11.2020, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikan heti, kun sopiva hakija löytyy.

#machinelearning #deeplearning #softwaredevelopment #ohjelmistokehitys

Pinterest
Cinia Oy

Tietoja

Hakuaika: 23.9.2020 - 8.11.2020
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/avoimet-tyopaikat/tekoalyn-ja-dataanalytiikan-asiantuntija
Yhteydenotto: moni.banerjee@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Python

Omat tagit

Azure Machine Learning
neuroverkot
Deep Learning
data-analytiikka
Machine Learning
AWS SageMaker
Google Cloud AI

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Forbes julkaisi jälleen The Cloud 100 -listansa – tältä näyttää viidentoista kärki
Kyberturvaa pienyrityksille - Uusi opas auttaa suojautumaan kyberuhilta
Teknologiajohtaja Ville Pouhula on tehnyt etätöitä jo 13 vuotta – Montelilla hän rakentaa pomminvarmaa pilvi-infraa