Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen päällikkö

post_image

RekryilmoitusEtsimme teknistä päällikköä kasvattamaan toimistoamme Varkaudessa sekä johtamaan paikallisten projektien teknistä toteutusta. Tulet olemaan yhteydessä asiakkaisiimme ja yhteistyössä projektipäälliköidemme sekä tietenkin kehittäjiemme kanssa varmistat, että projektit toteutetaan ajallaan ja suunniteltujen speksien mukaisesti. Mutta ole huoleti; pystyt tämän työn ohella myös itse koodaamaan, jotta taitosi eivät pääse ruostumaan. Vieläkö kiinnostaa? Hypätään siis asian ytimeen. Etsimme sinua, jolla on…

  • vähintään 3 vuoden kokemus ohjelmistokehittäjänä
  • ketterä kehitys ja scrum ovat sinulle tuttuja juttuja
  • kokemusta sekä backend että frontend kehittämisestä
  • erinomaiset sosiaaliset ja viestintätitaidot
  • ja mitä ohjelmointiin tulee, arvostamme C#, Java, JavaScript ja PHP osaamista, mutta myös muita ohjelmistokieliä, jotka olet työurasi varrella oppinut.
  • jokunen ihmiskielikään ei olisi pahitteeksi

Hieman meistä

Gambitilla helpotamme asioita digitoimalla ne. Panostamme erityisesti lisäarvoa tuottaviin sovelluksiin sekä kolmansien osapuolten intergraatioratkaisuihin, jotta asiakkaidemme jokainen työpäivä olisi toistaan parempi. Alati kasvava tiimimme koostuu 35 kehittäjästä, suunnittelijasta sekä johdosta. Ja muutamasta suloisesta konttorikoirasta. Heidän työmoraalissaan on tosin parantamisen varaa. Tarkoitan siis koirien – ei ihmisten.

Työskentely Gambitilla

Toimistomme sijaitsevat Vaasassa, Pietarsaaressa sekä tietenkin Varkaudessa. Kova työ vaatii mielestämme vastapainoksi hieman huvia. Positiivisen työympäristön luominen onkin meillä erittäin tärkeää: sen vuoksi tapaamme toisiamme aika ajoin myös työn ulkopuolella esimerkiksi grillailun, elokuvien tai Dungeons & Dragons pelin merkeissä (tai tapasimme, kunnes se – tiedät kyllä mikä – tapahtui*).

Nyt osui oikeaan, miten toimin seuraavaksi

Jos haluat mukaan nörttimäiseen, riemukkaaseen joukkoomme, lähetä meille hakemuksesi tai ole yhteydessä Office Manager Emma Granholmiin +358 (0) 50 408 3075 tai etunimi.sukunimi(at)gambitgroup.fi. Olemme joustavia aloituspäivän suhteen, mutta toivomme, että voit aloittaa niin pian kuin mahdollista.

*Tällä tarkoitamme tietenkin koronaa. Grillailu ei päättynyt, koska poltimme toimistomme takapihan tai muuhun sellaiseen. Ei sentään. Mutta ei siitä sen enempää.

Pinterest
Oy Gambit Labs Ab logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 24.5.2021
Linkki: https://www.gambitgroup.fi/tekninen-paallikko-varkaudessa/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Oy Gambit Labs kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä