Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen asiantuntija (Helpdesk 2)

post_image

RekryilmoitusTöitä tarjolla ongelmia ratkovalle asiakaspalvelijalle!  

Haluatko palvella asiakkaita ja löytää ratkaisut ongelmiin, joilla on välitön vaikutus asiakkaiden liiketoimintaan? Tule tekniseksi asiantuntijaksi MOREn ratkaisuylläpitotiimiin!

Tiimin vastuulla on MOREn Application Lifecycle Management -palvelualue. Tiimi huolehtii siis siitä, että asiakkaidemme järjestelmät toimivat kuin rasvattu 24/7, ja mahdollisten ongelmien ilmetessä ne korjataan nopeasti. Työssäsi järjestelmäasiantuntijana vastaat muun muassa asiakasjärjestelmien proaktiivisesta ylläpidosta, viankorjauksesta, käyttöönottoprojektien hallinnasta sekä järjestelmäpäivityksistä. Työpäivän aikana pääset siis käsiksi monipuolisiin tehtäviin ja seuraat paraatipaikalta teknologian kehittymistä. 

Mielenkiintoisena työn pitävät eri aloilla toimivat asiakkaamme. Tiivis ja yhteisöllinen työporukka takaa omalta osaltaan sen, että töihin on mukava tulla joka päivä! Työ tehdään Tampereen toimistollamme Hervannassa. 

TYÖTEHTÄVISSÄ TÖRMÄÄT TODENNÄKÖISESTI

 • SQL-tietokantoihin
 • Linux- ja Unix-palvelinympäristöihin
 • Windows-käyttöjärjestelmään
 • AWS:ään ja Azureen
 • PC-rauta- ja verkkoasioihin (TCP/IP)
 • Microsoftin järjestelmiin
 • useisiin asiakkaille räätälöityihin ohjelmistokokonaisuuksiin.

Jos kaikki edellä mainituista eivät vielä ole sinulle tuttuja, ei se mitään: tekemällä oppii, kysyvä ei tieltä eksy, harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen. Meille on tärkeää ja arvokasta palava into kehittää omaa osaamista ja taito omaksua uusia asioita!

ONNISTUT JA VIIHDYT TEHTÄVÄSSÄ, JOS…

 • olet luonteeltasi rauhallinen ja kärsivällinen 
 • olet tarkka ja huolellinen myös kiireen ja paineen keskellä
 • osaat priorisoida ja pystyt tekemään perusteltuja päätöksiä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät
 • sinulla on työkokemusta ylläpidosta
 • teet parhaasi tiimisi ja asiakkaidemme eteen
 • olet oma-aloitteinen ja tartut hommaan kuin hommaan reippaasti ja ripeästi.

PLUSSAA ROPISEE, JOS…

 • olet jo aiemmin käyttänyt erilaisia tikettijärjestelmiä
 • sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja Java, C#, Javascript, HTML, CSS, WordPress ja/tai Docker ovat sinulle tuttuja kieliä ja teknologioita
 • osaat debugata
 • sinulla on soveltuva it-alan koulutus.

MIKSI MORE?

Meillä pääset tekemään hommia mainiossa porukassa, toimivilla työkaluilla ja tarkoituksenmukaisilla menetelmillä. Luotamme työntekijöidemme asiantuntemukseen ja kuuntelemme heidän toiveitaan – pystyt siis myös itse vaikuttamaan työhösi. Meillä saat tyydyttää uuden oppimisen nälkäsi, sillä panostamme työntekijöidemme ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Halutessasi voit myös osallistua yrityksemme kehittämiseen entistä paremmaksi työpaikaksi ja kumppaniksi. 

Sekä MORE yrityksenä että morelaiset ovat samassa veneessä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa: sitoudumme tekemäämme työhön ja välitämme toisistamme. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tukemalla töissä viihtymistä ja jaksamista sekä kattavalla ja monipuolisella etutarjottimella. Arvostamme morelaisten työajan ulkopuolista elämää, ja suhtaudumme erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin joustavasti. 

Yrityksenä MORE on juuri sopivan kokoinen: tarpeeksi iso pystyäkseen tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia ja urapolkuja – tarpeeksi pieni ollakseen ketterä, helposti lähestyttävä ja koodikas. Meillä viihtyvät junnut ja sennut, miehet ja naiset, koodarit, designerit, testaajat ja muut asiantuntijamme. Työpaikkamme on rento ja joustava, #koodikas paikka, johon on kiva tulla joka aamu!

Jos et vielä vakuuttunut, kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta!

TERVETULOA ETTEPLAN MORELLE!

Voit hakea paikkaa nettisivujemme kautta. Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen. Toimi jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme! 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiiminvetäjältä Hannulta (hannu.korpi@etteplanmore.com, 050 382 4777).

Pinterest
Etteplan MORE logo

Tietoja

Hakuaika: 23.3.2020 - 30.3.2020
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.etteplanmore.com/meille-toihin

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?