Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen asiantuntija

post_image

RekryilmoitusVahvistamme tiimiämme ja haemme nyt ohjelmistoalasta innostunutta ja palveluhenkistä teknistä asiantuntijaa osaksi helpdesk-tiimiä.

Työpäiväsi rakentuu työskentelystä asiakasrajapinnassa, missä autat ja opastat Hilkka- ja Nappula -järjestelmän käyttäjiä ohjelmistojen käytössä ja erilaisissa ongelmatilanteissa. Kirjaat, priorisoit ja analysoit tukipyyntöjä sekä tuotekehitysehdotuksia ja ratkaiset asiakkaiden ongelmia monikanavaisesti kommunikoiden. Tärkeintä on, että sinulla on kiinnostusta ohjelmistoihin, palveluhenkinen ote töiden tekemiseen ja halu kehittää osaamistasi jatkuvasti. Osaamisen karttuessa tehtävää on mahdollista kehittää myös teknisempään suuntaan. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.00 - 18.00 väliselle ajalle ja työskennellä voi myös etänä.

Arvostamme:

 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja, sekä kykyä toimia myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
 • halua ymmärtää asiakkaidemme tarpeita, oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
 • paineensietokykyä ja malttia hetkittäisissä kiiretilanteissa
 • asiakkaidemme haasteet keskittyvät pitkälti sovelluksen käyttöä koskeviin kysymyksiin sekä teknisiin ongelmiin, joten arvostamme teknistä koulutusta. Myös kokemus sote-alalta ja/tai alan järjestelmistä katsotaan eduksi
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

 • vakituisen työsuhteen
 • välittävän ja aktiivisen työyhteisön
 • viihtyisät työtilat Joensuussa sekä mahdollisuuden etätyöhön 
 • hienon mahdollisuuden päästä näyttämään osaamisesi ja kasvamaan globaaliin toimintaan
 • mahdollisuuden oppia ohjelmistotuotannosta ja ohjelmistoista
 • kattavan perehdytysohjelman työhön ja asiakkaisiin
 • mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen 
 • toimintaympäristönä ketterän ja kansainvälistyvän kasvuyrityksen
 • kattavat henkilöstöedut 

Täytä hakemus ansioluettelon kera https://fastroi.bamboohr.com/careers/49 16.10.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Virve Airaksinen virve.airaksinen@fastroi.com tai puh: +358 50 305 2153.

Toteutamme ohjelmistoja tietoturvallisesti ja arvojemme mukaisesti. Täällä sinua odottaa 70 mukavaa työkaveria. Huolenpidon ja välittämisen ympärille nivoutunut yhteishenkemme luo vankan perustan koko yrityksemme laatutyölle ja toiminnalle. Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset – me fastronautit. 

Fastroi Oy

Fastroi on sosiaali-ja terveysalan innovatiivinen ohjelmistoyritys ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön kehittämiä asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmiä käytetään asumispalveluissa, kotihoidossa sekä lastensuojelussa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Hilkka™-, Nappula-™ ja Real-Time Care™ -järjestelmät tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa suoraan asiakastyöhön. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella ja Skelmersdalessa, Isossa-Britanniassa. Yhtiön liikevaihto oli 6,1 miljoonaa euroa vuonna 2021 ja se työllistää 70 henkilöä. Fastroi on osa eurooppalaista myneva GmbH -konsernia. www.fastroi.com.

Pinterest
Fastroi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 23.9.2022 - 16.10.2022
Tarkennettu
sijainti:
Joensuun tai Tampereen toimistot (etätyömahdollisuus)
Linkki: https://fastroi.com/fi/rekrytointi/
Yhteydenotto: virve.airaksinen@fastroi.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fastroi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Fastroi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä