Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Support Specialist / Cyber Security

RekryilmoitusEtsimme asiakaspalveluhenkistä ja jo teknisesti pätevöitynyttä Technical Support Specialistia liittymään osaksi OptimeSysin Palvelukeskusta. OptimeSys Services Oy on tietoturvaan erikoistunut IT-alan yritys, joka on nykyisin osa Cinia konsernia. Palvelemme asiakkaitamme toimien heidän tietoturva- sekä konesali- ja palvelukumppaninaan.

Nautitko haasteista, uusien teknologioiden opiskelusta sekä palveluiden haltuun ottamisesta? Palkitseeko ongelmanratkaisu, IT-ympäristöjen kehittäminen sekä tyytyväiset asiakkaat? Kaiken tämän lisäksi hoituvat aivan käden käänteessä myös Outlookin korjaus sekä parit salasanan vaihdot. Mikäli vastaus on kyllä olet juuri oikea henkilö hakemaamme tehtävään!

 

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

 • Aikaisempaa ylläpitokokemusta Windows-palvelimista
 • Perusosaaminen AD-käyttäjähallinnasta
 • Pilvipalveluiden kuten M365 sekä Azure tuntemusta
 • Valvontatyökalujen tuntemus, kuten esimerkiksi SCOM, Solarwinds
 • Rautaista asiakaspalveluasennetta
 • Kykyä etsiä, soveltaa ja dokumentoida tietoa
 • Halua oppia ja kehittää ammattitaitoaan.

Tämän lisäksi oman auton käyttömahdollisuus sekä sijainti pääkaupunkiseudulla on edellytys tehtävään valittavalta henkilöltä.

 Tarjoamme sinulle:

 • Liikunta ja kulttuurisetelit 400€/vuosi ilman omavastuuta
 • Työsuhdepyöräetu
 • Kattavat koulutus- ja sertifiointimahdollisuudet
 • Yhteiset tapahtumat - (Esimerkiksi biljarditurnaus, Golf-kisat tai hakkeri-ilta jossa pizza maistuu ja cola kuohuu, sekä tiimin omat PAKE-bileet)
 • Modernit työvälineet ja työtilat

Palvelukeskuksessamme emme toimi vain Service Deskinä vaan valvomme asiakkaidemme palveluita sekä palvelimia, suoritamme ylläpitotehtäviä, toteutamme uusien palveluiden käyttöönottoprojekteja sekä ratkomme asiakkaidemme teknisiä ongelmia alusta loppuun saakka.

Tehtävä on mainio paikka ottaa haaste vastaan, kehittää ammattitaitoaan ja siirtyä 1-tason tuesta 2-tason tukitehtäviin. Mikäli sinulla on kiikarissa ammattilaisuus tietoturvan, verkkojen tai intra-ylläpidossa tuemme haaveitasi ja mahdollistamme osaamisesi karttuessa siirtymisen yrityksen sisällä vaativampiin sekä erityisosaamista kartuttaviin tehtäviin.

Mikäli olet jo kokeneempi IT-alan ammattilainen pääset meillä oikeasti vaikuttamaan, ottamaan vastuuta, kehittämään ja ennen kaikkea tekemään. Meillä ei mikromanageroida vaan luotamme siihen, että asiat hoituvat. Mikäli luotat meihin – me luotamme sinuun. Lisäksi pidämme sisäiset prosessimme kevyinä emmekä tukehduta uusia ideoita tai parempia näkökulmia siitä miten asiat kannattaisi hoitaa.

Kiinnostuitko?

Mitä vielä odotat? Lähetä hakemus palkkatoiveinesi tulemaan! Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Huomioithan että työkielenä on suomi ja englanti.

Lisätietoa Palvelukeskuksemme toiminnasta ja tehtävästä antaa Iida Kauppila Puh: 0405013674, etunimi.sukunimi@optimesys.fi

Cinia yrityksenä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja - ja mielenrauhan. Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.10.2021 - 31.10.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä