Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Support Specialist

post_image

RekryilmoitusTehtävän kuvaus

Toteutamme asiakkaillemme ketterästi räätälöityjä täsmäratkaisuja vaihtoehtona tänä päivänä käytössä oleville tuotteille ja massiivisten tulevaisuuden järjestelmien odottelulle. Cinian kehittämiä ratkaisuja on käytössä eri sairaanhoitopiireissä, yksityisillä toimijoilla sekä kansallisissa hankkeissa.

Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä haemme vahvistuksia Tampereella toimivaan Palvelutiimiimme. Voit olla sovelluskehityksen ammattilainen tai vielä juniorimpi tekijä. Tärkeintä on halukkuus perehtyä monipuolisesti ohjelmistokehityksen palvelunhallinnan eri osa-alueisiin aina palvelinympäristöjen ylläpidosta itse kooditason ongelmien selvittelyyn. Lisäksi järjestelmän kokonaisnäkemyksen kehittyessä mahdollisuutesi on osallistua laajemmin järjestelmien ylläpitoon. Työssäsi kehityt ylläpitämiesi järjestelmien asiantuntijaksi ja olet avainasemassa palvelun jatkokehityksessä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pärjätäksesi tehtävässä sinulla olisi hyvä olla kokemusta ainakin seuraavilta osa-alueilta:

 • SQL (PostgreSQL tai SQL server)
 • Unix/Linux ympäristöt
 • Java ohjelmointi

Tämän lisäksi Typescript / React osaaminen, sekä kokemus AWS/Azure palvelinympäristöistä katsotaan eduksi.

Mikäli sinulla on sopivaa kokemusta ja haluat olla mukana sekä teknisesti haastavien, että käyttötarkoitukseltaan merkityksellisten järjestelmien kehityksessä ja ylläpidossa, laita hakemusta, niin jutellaan tarkemmin.

Ura Cinialla

Cinian palvelunhallinta on osa Ohjelmistoratkaisut-yksikköä, jossa pääset osaksi lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä terveydenhuollon lisäksi mm. teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla sekä julkisella sektorilla (tutustu asiakastarinoihimme). Meillä on siis halutessaan mahdollista kehittää osaamistaan monipuolisissa projekteissa ja monenlaisille asiakkaille. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Kimmo Halonen (etunimi.sukunimi@cinia.fi, +358 40 730 7105), joka on tavoitettavissa hakuajan läpi maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 11:00 - 11:30 välisinä aikoina.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 23.9.2021 - 23.10.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=p43
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Omat tagit

Palvelunhallinta
System Support

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä