Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Customer Service Adviser

RekryilmoitusNimeni on Tomi Raatikainen ja vastaan DataInfossa Teknisestä asiakaspalvelusta sekä Lähituesta. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia tekijöitä, hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä nousevia tähtiä Tekninen asiakaspalvelun joukkoomme Helsinkiin.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Tämä on loistava tilaisuus joukkuepelaajalle, joka rakastaa teknologian sekä asiakassuhteiden yhdistämistä. Tulet toimimaan osana teknistä asiantuntijaryhmää, joka toimii erittäin jännittävällä palvelualueella, ja palvelemme yritysasiakkaitamme useassa kanavassa.

Tiimisi työskentelee korkealaatuisen asiakaspalvelun luomiseksi Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Tärkeintä meille on paras jokapäiväinen asiakaskokemus.

 

Kuka sinä olet?

Sinulla on intohimoa tämän päivän viestintäteknologioita kohtaan, asiakkaiden palvelemiseen ja olet vielä loistava tiimipelaaja. Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta työkokemuksesta teknisen asiakaspalvelun tehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Sopiva koulutustaso tehtävään voisi olla datanomi, tradenomi. Tai oletko kenties näyttötyötä vaille valmis?

 

Persoonalliset ominaisuutesi

·       tunnet mitä tarkoittaa ‘not me but We’ ja ‘can do’

·       ymmärrät että tyytyväinen asiakas maksaa myös minun palkkani

·       haluat olla huomenna parempi asiantuntija kuin tänään

·       saat kicksejä teknisten ongelmien ratkaisusta

Osaamisesi ja kokemuksesi

·       jos kommunikoit sujuvasti ja selkeästi suomeksi sekä englanniksi pärjäät jo pitkälle, kaikki muu kielitaito on pelkkää plussaa

·       onko seuraava termi tuttuja vai peräti itsestäänselvyyksiä

·       IT-palveluhallintajärjestelmät, kuten ServiceNow

·       Active Directory, DNS 

·       Windows, MacOS

·       Office 365 Enterprise

·       iOS, Android hallinta Intune, MobileIron...

 

Mitä voit odottaa?

Telia/DataInfo on kasvun paikka ? kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

 

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 14.11.2018 mennessä. 

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Tomi Raatikainen +358 40 154 9033 / Ke 31.10 klo 11-13 ja Pe 9.11 klo 14-16 ja toki myös sähköpostilla tomi.raatikainen@datainfo.fi

 

Tervetuloa Teliaan – Koti seuraavalle suurelle mahdollisuudellesi!

Data-Info Oy tarjoaa henkilöstöllesi mahdollisuuden tehdä töitä tuottavasti sekä kasvattaa henkilöstösi valinnan vapautta. Palvelumme mahdollistavat työnteon mobilisoinnin, lisäävät henkilöstösi tehokkuutta sekä tuovat toimintaasi kilpailuetua. Saumattomasti rakennettu mallimme takaa, että tärkeät tietosi ovat turvassa ja käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset. Vapaus valita, tehokas toimintamalli sekä ketterät palvelumme mahdollistavat ympäristön, jossa henkilöstösi voi keskittyä asiakkaisiinne sekä menestyksenne rakentamiseen. Data-Info Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö.

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 26.10.2018 - 14.11.2018
Sijainti: Helsinki
Linkki: www.telia.fi/career
Yhteydenotto: tomi.raatikainen@datainfo.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä