Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Commerce Consultant, Microsoft Dynamics

RekryilmoitusTekninen kassakonsultti, paikka on sinun!

Etsimme nyt Microsoft Dynamics 365 -teknologian teknistä konsulttia monipuolisiin tehtäviin D365 Commerce -kassaratkaisujemme toimituksiin sekä asiakkaillamme olevien järjestelmien päivityksiin, jatkokehitykseen ja ylläpitoon. Tarjolla on osaamisesi ja kehitystoiveittesi mukaista tekemistä. Tehtävä on vakituinen ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Meillä töitä voit kuitenkin tehdä siellä, missä se sinulta parhaiten onnistuu!

Mitä teet

 • Konsultoit teknisestä näkökulmasta D365 Commerce -asiakasprojekteissa kassajärjestelmien käyttöönottoa
 • Vastaat projekteissa D365 Commerce -kassaratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta yhdessä toiminnallisten konsulttien kanssa
 • Osallistut olemassa olevien asiakkuuksien järjestelmien jatkokehitykseen ja päivityksiin
 • Toimit osana tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämistä

Mitä tuot meille

 • Kokemusta ja näkemystä – Olet teknisesti orientoitunut ja ymmärrät modernien pilvipohjaisten ratkaisuiden riippuvuuksia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kassajärjestelmien käyttöönotosta ja kehittämisestä, vaikka olennaisempaa ovat kuitenkin tekniset valmiudet ja asenne. Arvostamme kokemusta JavaScript-, TypeScript- ja C#-ohjelmoinnista, sekä MS SQL tietokannoista.
 • Asennetta – Olet innokkaasti valmiina tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Meillä voit toki työskennellä joustavasti myös etänä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 4.12.2022. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti ja täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Team Manager Janne Koskela vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin roolista. Jannen tavoitat joko sähköpostitse osoitteesta janne.koskela@efima.com tai puhelinnumerosta 040 709 6876.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 22.11.2022 - 4.12.2022
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: janne.koskela@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

C#
Javascript

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
D365
Microsoft Dynamics 365 Commerce

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä