Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Täyden pinon tunkkaaja

post_image
Rekryilmoitus

Oletko hyvällä asenteella varustettu Full Stack Devaaja?

Haemme TrainEngage tuotekehitystiimiimme laatutunkkausta pelkäämätöntä ja kokenutta seniortunkkaajaa eli -koodaajaa, joka rakastaa uuden oppimista sekä itsensä, että tiimin haastamista. Seniorina odotamme sinun näyttävän mallia muulle tiimille ja tukevan nuorempia kehittäjiä työssään ja kehittymisessä.

Uskomme tiimissä vahvasti, että oppimista tulee tukea kontekstissa ja tuotteemme TrainEngage, lunastaa tämän verkkopohjaisten sovellusten osalta. Oppimisen lisäksi pelillistäminen on avainsanoja, mitä pyrimme tuotteessamme hyödyntämään oppimisen vauhdittamiseksi ja tukemiseksi.

Tiimimme hyödyntää tuotekehityksessä Microsft Azure-pilvipalveluita ja sekä teknologioita, kuten React, Redux, Node.js, ASP.NET Core, SQL ja NoSQL-tietokantoja, Git ja Visual Studio Team Services. Jatkossa tulemme myös vahvemmin hyödyntämään meillekin uusia teknologioita, kuten Seneca, GraphQL ja kontteja. Näiden lisäksi luvassa on myös botteja, koneoppimista, kognitiivisia palveluita ja vaikka mitä. Toivommekin, että edellä mainitut teknologiat ovat sinulle mahdollisesti jo tuttuja tai olet halukas oppimaan sekä hyödyntämään näitä työssäsi osana tiimiämme.

Miksi Cloudriven?

Vastapainoksi osaamisellesi ja ajallesi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, hyvin matalan organisaatiohierarkian, kunnon työvälineet ja sekalaisen joukon mahtavia työkavereita. Olemme uuden työn sanansaattajia, joten tiedämme harvinaisen hyvin, että työ ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Kuitenkin osaamme arvostaa niitä hetkiä kun kokoonnumme porukalla toimistolle, purjeveneelle tai vaikka lounaalle ja työpäivän päätteeksi myös yhteisiin tiloihimme muutaman huurteisen äärelle.

Lounasetumme on suurin piirtein paras mitä on tarjolla ja myös liikuntaetujen suhteen osaamme olla hyvin kannustavia. Onpa joku joskus kehaissut myös toimistomme sijaintia Kampissa. Ovat varmaan olleet niitä jotka tulevat metrolla suoraan alakertaan.

Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin työpaikan, jossa kasvat ammattilaisena. Opit lisää paitsi teknologiasta, myös busineksesta ja hyödyllisistä ajattelutavoista. Businessajatteluun kykenevän kehittäjän työtä eivät nimittäin robotit vie.

Liity meidän tiimiin! 

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille pikimmiten, mutta viimeistään 28.2.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus tiimiimme lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@cloudriven.fi. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan

hakemuksesi meille mahdollisimman pian! 

 

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työyhteisönä antaa:

Niklas Engblom, puh. +358 40 768 3432 (yhteydenotot mielellään klo 13-15 välisenä aikana)

 

Hakuaika: 9.2.2018 - 28.2.2018

Hakemus: rekry@cloudriven.fi

Sijainti: Kamppi Helsinki

 

 

Cloudriven Oy

 

Cloudriven on ketterä asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan kilpailukykyä uuden työn murroksessa. Muotoilemme

kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät asiakaskokemuksen ymmärtäminen, organisaation vuorovaikutteisuus sekä henkilöstön motivointi uudella tavalla.

 

Lopulta uskomme, että intohimoiset työntekijät synnyttävät erottuvimmat asiakaskokemukset. Digitalisaatiota ja kannustavaa johtamista hyödyntämällä autamme asiakkaitamme panostamaan ihmisiin yrityksensisällä.

Pinterest
Cloudriven Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Yhteydenotto: rekry@cloudriven.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii Cloudriven kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

Open source
Node.js
React
Javascript

Omat tagit

redux
NoSQL
Material Design

Cloudriven Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloudriven kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä